MSI GE60 Apache 2PC-496XTR ?

clonner

Hectopat
Daha fazla  
Bende bu laptopa bakıyordum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirmi? Birde bu laptopun işlemcisi bana biraz düşük geldi 2 çekirdek olduğu için yeterli olur mu?

Oyun için işlemcisi düşük değil aslında. 2 çekirdek, 4 katman. F/P olarak Monster ve Victor markaları var ancak kullanıcı yorumlarını okumanız gerekir. MSI laptoplar gerçekten çok iyi ama teknik servisi idare eder. Yani MSI her türlü alınası bir cihaz. Ekran kartının FPS değerleri için, NVIDIA GeForce GTX 850M - NotebookCheck.net Tech 30 üzeri iyidir. Aynı ekran kartında Asus marka bir laptop daha var. Fiyat olarak bundan daha uygun. Linki, makineyi görmen için atıyorum. www.hizlial.com: ASUS X550JK-XO012D i5-4200H 2.8GHz 4GB 500GB 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS araştırırsan daha uygun fiyata bulabilirsin. Tabii MSI daha iyi. FHD çözünürlük var. Asus ta biraz daha düşük çözünürlük (1366*768)

Oyun için işlemcisi düşük değil aslında. 2 çekirdek, 4 katman. F/P olarak Monster ve Victor markaları var ancak kullanıcı yorumlarını okumanız gerekir. MSI laptoplar gerçekten çok iyi ama teknik servisi idare eder. Yani MSI her türlü alınası bir cihaz. Ekran kartının FPS değerleri için, NVIDIA GeForce GTX 850M - NotebookCheck.net Tech 30 üzeri iyidir. Aynı ekran kartında Asus marka bir laptop daha var. Fiyat olarak bundan daha uygun. Linki, makineyi görmen için atıyorum. www.hizlial.com: ASUS X550JK-XO012D i5-4200H 2.8GHz 4GB 500GB 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS araştırırsan daha uygun fiyata bulabilirsin. Tabii MSI daha iyi. FHD çözünürlük var. Asus ta biraz daha düşük çözünürlük (1366*768)
x550jk yı aldım malzeme kalitesi filan pek hoşuma gitmedi. aldıktan 3 saat sonra bilgisayar bozuldu o yüzden soğuk bakıyorum o modele :)

Doğrudur. Laptop alırken herşeyi dikkate almak gerek, sadece donanımı değil. Kendim MSI kullanıyorum. Dış kaplama malzemesi çok kaliteli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı