MSI GE60 CS:Go Performansı Nasıldır?

MasterSlavePair

Kilopat
MSI GE60 602XTR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyat

Şuanda bu aleti almak için yola çıkıyorum.

CS:GO oyuncusuyum Crysis, BF, COD gibi tutkularım yok.

CS:GO'da sadece model detayları yüksekte 1024*768 çözünürlükte aldığım FPS kaç civarlarında olur acaba?

Şuan

İntel Pentium P6200
AMD HD6470M
4GB Bellek'li bir notebookum var.

Bu bilgisayar ile yaklasık 70 civarı alıyorum aynı ayarlarda.

Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.

Mesajın için teşekkür ederim şimdi ödemeyi yaptım da geldim attığın siteden benchmarklara bakmıstım fakat oyun değerlerini yeni fark ettim tekrar teşekkürler iyi forumlar.

Bütçem yaklaşık 1.700 civarıydı ancak biraz daha zorlayarak buraya çıkabildim, zaten dediğim gibi oynadığım oyunlar Crysis gibi ağır oyunlar değil. Seneye üniversiteye gidicem zaten o zaman son çıkan modellerden almayı düşünüyorum kaliteden memnun kalırsam o dönemlerde de MSI'lara bakacağım. Şimdilik 1-1.5 sene idare etmesi için aldım bence yeterli. Yorumlarınız için teşekkürler.

Emirhan onlar model farkları oluyor mesela GT70 Dragon Edition modelinin 8, 16 ve 32GB ram'li modelleri mevcut. Eğer render gibi ağır işlere bakmayacaksan 8GB oyunun önümüzdeki 2-3 sene boyunca yetemeyeceği oyun çıkmaz gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı