MSI GE60 Fan Ses Problemi

Tugay

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2012
Mesajlar
354
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar MSI GE60 fandan aşırı ses geliyor. Birde artık maximum fan tuşuna basınca çalışmıyor ve ses çıkartıyor. Garantisi bittiği için fanı çıkarıp temizledim ama düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
 
Termal macun yenileme ve kullanılmamış boya-badana fırçası ile tozlar dip köşe silinir. Bu işlem zaten laptoplarda her sene yapılması zorunluluktur. Akabinde arka planda bir şey çalışmadığına emin olunuz.
Sistemde gereksiz uygulamalar sizden habersiz çalışması ve sistemi yük altında tutma olasılığını her daim kontrol ediniz.
 
Sorun o değil. Takır takır ses geliyor. Yeni temizledim zaten. Mesajı iyi olsaydın fark ederdin. Normal olmayan sesler geliyor. Ve maximum fan tuşuna basınca fanda değişim olmuyor.
 
Tuşun kablolarında bir sorun olmuş olabilir, en iyisi servise götür en sağlıklı çözüm o olacaktır. Fana yağ damlatmayı dene.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı