MSI GE60 ile GTX 960 Sistem Takas

derdem

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GE60 0ND 454TR modelli notebookumun garantisi bitmiştir ve herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Bir 2.el sitesinden teklif geldi ve 1 e 1 takas etmek istiyor birisi. laptopuma karşılık teklifi şu bilgisayar :

AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
MSI 970A SLI KRAIT EDITION AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 960 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast 1600MHz DDR3 CL9 Performans Ram (KHX16C9T3K2/8X)
Hi-Level 120GB Ultra Serisi Sata 3.0 Ssd
DARK ENİGMA 600 WAT KASA ÖZEL ZALMAN SOGUTUCULU SESİZ
EVEREST SGM-X7 Usb Siyah Oyuncu Mouse+
EVEREST KB-3500 WIRED GAMING KEYBOARD
TAKAS OLUR ÜSTÜNE PARA ALABİLECEGİM LAPTOPLA OLUR
BÜTÜN PARÇALARIN GARANTİSİ VARDIR (30.06.2015) YENİ TOPLANDI

Ben çok kararsız kaldım. Lütfen bana bir tavsiye verir misiniz ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu durum tamamiyle sizinle alakalı bir durum şayet ben masaüstü kullanabilirim benim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor derseniz kesinlikle mantıklı bir takas olur. Doğru konuşmak gerekirse laptoplara uzun ömür biçmek pek mümkün değil. Şunu da unutmamak gerek 960 1080p için yeterli ve güçlü bir kart performans olarak zaten sizin cihazınızdan üstün ve de ürününüze nazaran çok daha uzun ömürlü.

Sonuca gelirsek eğer masaüstü benim için sorun değil taşınabilirlik işime yaramıyor diyorsanız ve de ürünlerin herhangi bir sorunu yoksa bu takasın gerçekleşmemesi için herhangi bir neden göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı