Sayın Conficker MSI aşırı derecede ısınma yapıyor diyorlar Asus da çift fan soğutma sistemi kullanmışlar ayrıca asus i7 HQ ile ekran kartı açığını kapatamaz mı ? Şimdiden teşekkürler.
Bugün 2 ürünü de gördüm kasa + görünüm olarak asus çok ağır basıyor. Ancak sizin de dediğiniz gibi oyun oynamak için alacağım için MSI aklımı çelmiyor değil ancak bir türlü karar veremedim. Yorumlarınız için çok teşekkürler daha fazla bilgi edinirseniz lütfen yazın buradan iyi akşamlar.
Sayın Confiker MQ ile HQ arasındaki farklar nelerdir acaba ? Ayrıca Fan konusunda canlı gördüğüm için söylüyorum Asus bu modelde MSI dan biraz daha önde galiba.
Hocam mutlaka şunu unutmayın. Oyun sizin için ciddi anlamda önemli ise, Asus yetmeyecektir. Kasası, sesi, malzemesi, işlemcisi oyuna katkı sağlamayacaktır. İyi akşamlar.
İkisini de kullandım. İkisi de gerçekten idare eder bilgisayarlar.Tamam msi oyunda gerçekten iyi fakat soğutması asusa göre gerçekten vasat. Ve benim kişisel görüşüm tasarımı, malzeme kalitesi iyi değil. Oyunları bir kademe aşağıda oynamışsın çok mu?