MSI GE60 mı Asus N550JV mi ?

Açıkçası M ve Q ibareleri hakkında bilgim yok. Ama şunu söyleyebilirim ki Msi soğutma konusunda sizi üzmez.

O palavra Asus'un da çok aşırı ısınan modelleri de var daha çok fan sesi şikayet konusu Asus'ta.

Açıkçası M ve Q ibareleri hakkında bilgim yok. Ama şunu söyleyebilirim ki Msi soğutma konusunda sizi üzmez.
M mobile demek Q Quad core demek gerçek 4 çekirdek olduğunu gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 2 ürünü de gördüm kasa + görünüm olarak asus çok ağır basıyor. Ancak sizin de dediğiniz gibi oyun oynamak için alacağım için MSI aklımı çelmiyor değil ancak bir türlü karar veremedim. Yorumlarınız için çok teşekkürler daha fazla bilgi edinirseniz lütfen yazın buradan iyi akşamlar.

Sayın Confiker MQ ile HQ arasındaki farklar nelerdir acaba ? Ayrıca Fan konusunda canlı gördüğüm için söylüyorum Asus bu modelde MSI dan biraz daha önde galiba.

Hocam mutlaka şunu unutmayın. Oyun sizin için ciddi anlamda önemli ise, Asus yetmeyecektir. Kasası, sesi, malzemesi, işlemcisi oyuna katkı sağlamayacaktır. İyi akşamlar.

Monster düşüncem yok sağolun bu 2 model arasında kaldım şu an sizin yorumlarınız doğrultusunda MSI almaya daha yakınlaştım

Peki MSI Ge60 SSD mevcut olan modeli var mı acaba ?

Monster düşüncem yok sağolun bu 2 model arasında kaldım şu an sizin yorumlarınız doğrultusunda MSI almaya daha yakınlaştım

Peki MSI Ge60 SSD mevcut olan modeli var mı acaba ?
var TeknoBiyotik: Ana Sayfa burda var 1-2-3 SSD olalan modeli de bulunuyor bunun Msata olması gerek boş olmasılazım .
Yalnız o Monster'da gtx860M var.

İkisini de kullandım. İkisi de gerçekten idare eder bilgisayarlar.Tamam msi oyunda gerçekten iyi fakat soğutması asusa göre gerçekten vasat. Ve benim kişisel görüşüm tasarımı, malzeme kalitesi iyi değil. Oyunları bir kademe aşağıda oynamışsın çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…