MSI GE60 wireless açılmıyor

starling

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Wireless ve bluetooth isigi yanmiyor ve ağ bagdastiricilarinda wifi ile ilgili birsey yok. System control manager'de wifi acik. Ac kapa yapmak isteyince kapatiyorum ama acamiyorum. Aygit yoneticisinde ben ekledim urunu secip dogru mu ekledim bilmiyorum. Çunku birkac tane ayni wireless alicinin isminden var , driver bulunamdi diyor ama dogru driver yuklu. Kanit olarak sil kur sil kur falan denerken bir kere calisti ama bilgisayari ac kapa yapinca bozuldu tektardan.Ssteelseries klavye sagolsun cam i acma kapama tusu var zart zurt var ama wifi yok. Bulundugum yerde kablolu int te yok. Yardimlarinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ve Ec guncelledim ve biostan surumleri kontrol ettim.Guncel gozukuyorlar fakat sorun devam ediyor.Intelin driveri wifi cihazi bulunamadi diyor.Umarim bilgisayarin servislik bir isi yoktur.Bu arada ceza sanirim yazim kurallarina uymamamdan kaynaklaniyor.Daha dikkatli olmaya calisacagim.Tesekkurler.
 
Sanirim eksik bilgi verdim.Msi ge 60 2pc apache kullaniyorum.intel dual channel ac 3160 wifi chipi var bilgisayarda.Isletim sistemi windows 8.1 pro 64 bit.Kendi sitesinden driver denedim,bilgisayarda daha onceden (fabrika cikisli)yuklu olan driveri denedim,driverdefendier.com daki driveri denedim fakat olmadi,format attim driverlari denedim yine olmadi.Haricen bir driver yuklemem gerekiyor mu wifi ve bluetooth disinda radio switch enabler da yukledim aygit yoneticisinde unlem isareti veriyor hata kodu sanirim 31 idi wifi icinde hata kodu 31 gecerli.Aygit yoneticisnde network kismi altinda wifi icin soyluyorum drvier versiyonunu gosteriyor ama driveri bulamiyor.Hala wifi isigi yanmiyor ve ayarlarda wifi cihazi bulunamdi diyor.Daha ne bilgi verebilirim bilmiyorum aklima bunlar geldi.Lutfen yardim edin arkadaslar.
 
Konu biraz eski ama bu can sıkıcı problemi yaşayıp Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu videoda anlatılan program ile çözdüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı