Hakan Dinler
Megapat
Daha fazla
Merhaba garantisi Şubat ayında biten bilgisayarımın Temmuz ayından beridir ekran kartı arızalı durumda. Msi yetkili servisine ücretli onarım yaptırmak için e-mail attım fakat bana arıza tespiti için bile 25 dolar + KDV ödersem ilgileneceklerine dair geri dönüş yaptılar. Bende bunun üzerine biraz araştırmaya başladım. Aynı problemlerde Msi yetkili servisinin izlediği yöntem genel olarak anakart'ı değiştirmek ve yeni anakart fiyatı bazında ücret talep etmek oluyormuş . Yurt dışındaki sitelerde fiyatlarını araştırdım 800 dolar benzeri ücretler ile karşılaştım ve yetkili servise yollamaktan vazgeçtim. Ankara'ya taşındığım için burada önerilen bir bilgisayar servisine yaptırmaya karar verdim ancak sizlerden şu konuda tavsiye istiyorum. GPU-Z den ekran kartımın durumunu gösteren SS'yi ekleyeceğim. Bu durumda ekran kartının yanıp yanmadığını veya ne gibi bir hasar oluşmuş tam olarak emin olmak istiyorum. Yazılımsal olarak driver kuruyorum yeniden başlatınca siliniyor. Silinmezse bile mavi ekran hatası alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada ekran kartı arızası yazın 2 oyun açıkken oluştu. Aniden bilgisayar kilitlendi ve tekrar oyuna girdiğimde beni oyundan attı. Oyunun birisi CMS 2018 diğeri ise Knight Online'dı.
Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Son düzenleme: