MSI GE62 2QE Killer E2200

WhoWalksAlone

Kilopat
Katılım
13 Ocak 2014
Mesajlar
146
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz gün MSI GE62 2QE laptopunu aldım. Almadan önce zaten burada yine sizlere danışıp ona göre karar vermiştim.
İnternetten siparişini verdiğim makinam dün elime ulaştı ve gerekli kurulumlarını yaptım.
Bu sabah bir League Of Legends oyuncusu olduğum için oyuna girmek üzere bilgisayarımı açtım. Ancak oyuna bir türlü giremedim. Sanki güvenlik duvarım engelliyormuş gibi bir uyarı aldım sürekli. Daha sonra o anda uğraşmak istemediğim için birkaç müzik dinlemek üzere Youtube'a girdim. Ne yaparsam yapayım ne müzik dinleyebildim ne de herhangi bir video izleyebildim. Bi' anda aklıma bu Killer E2200 sorunu olabileceğine dair bir fikir geldi. İlgili Killer Network Manager programını karıştırmaya başladım. Programın Network kısmına geldiğimde Enable Bandwidth Control seçeneğindeki tik işaretini kaldırıp ayarları uygula dedim. Daha sonra Youtube'a girip çeşitli videoları izlemeye çalıştım ve sorunsuz bir şekilde izleyebildiğimi gördüm. Aynı şekilde League Of Legends oyununa da sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyordum. Daha sonra oyuna girip oyunun ortasındayken o kutucuğu yani Enable Bandwidth Control seçeneğinin kutucuğunu işaretledim ve bir anda oyunla olan bağlantım kesildi ve AFK kaldım. Ardından kutucuktaki işareti kaldırıp tekrar ayarları uyguladığımda oyunla olan bağlantım tekrar kuruldu. Programı birazcık karıştırdım ancak başka bir çözüm bulamadım.
Sizden istediğim konuyla ilgili bilgisi olan, hem Killer E2200'ün nimetlerinden faydalanıp hemde internet bağlantımı ya da oyunlarla olan bağlantımı askıya almadan nasıl kullanabileceğim konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın beni bilgilendirmesi.

Son olarak programın Network kısmında üst tarafta download ve upload hızlarının girildiği 2 ayrı bölüm vardı. Ben programı kurduğumda ikisinde de 1000 megabits yazılıydı. Acaba internet bağlantım o kadar hızlı olmadığı için mi hata veriyor diye düşünüp onları ayarladım ancak yinede bir çözüm olmadı bu. Bende eski haline getirdim.

Yardımcı olan ya da olmayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden...

Sizlerin daha detaylı bilgileriniz vardır diye sizlere de bu sorunumla alakalı bilgi vermeniz için etiketlemek istiyorum.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleme:
Zaten driverlarım güncel sayın @Göksel Gündüz.
Ancak Ulaklı'nın dediği driver'ı indiriyorum şuanda ancak çok yavaş nedense internet. Henüz inmedi.

Driver'ı indirip tekrar kurdum. Ayrıca Killer Network Manager'ın setup dosyasını tekrar indirdim ve kurdum. Şuanda bir sorun kalmadı.
Herkese teşekkürler.
 
Merhabalar.

Intel® Killer performance Suite yüklemem için güncelleme geldi ama driver yükledin mi bu sekilde hata veriyor ayrica MSI Center bu güncelleme kabul etmiyor.

MSI GE76 Raider 11 uh PC markasi bu konuda yardimci olabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2021-12-08 040039.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-12-08 040039.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 12.jpg
    12.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 12

Yeni konular

Geri
Yukarı