MSI GE62 Apache 2QC-605TR 2 SSD takılır mı?

Çok teşekkür ederim.monster daha iyi olacak. 6.nesil işlemcili olanlar var.onlar nasıldır? tavsiye edermisiniz? pci express ssd takabilirmiyiz?

4. nesil i7 4700HQ işlemci 980M SLI' da bile zorlanmazken bence daha fazla para verip eğer ağır işler yapmayacaksanız gerek yok. M2 SSD takılıyor ama laptoplarda PCI SSD takılmıyor. Zaten çoğu laptopda PCI slotları entegre olduğu için ekran kartınıda yükseltemezsin. Tavsiyem Monster' ın 970M MXM ekran kartlı modelini almanız ileride yeni bir ekran kartı takabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.Aydınlattıgınız için.ekran kartı yükseltilebilme olması çok iyi.ben laptop kullanmasını pek sevmiyorum.masaustune göre zayıf kalıyorlar. O yüzden masaüstü işlemcili olanını tercih ettim.performans alırsam. Masaüstü pc yi kaldırmayı düşünüyorum. Saygılarımla

monster alcaktım.bugün aradım.bir sorun oluştu.pek ilgisiz çıktılar.telefona cevap vermiyorlar.şimdiden böyleyse aldıktan sonra.Allaha emanet.sıfır bir hizmet.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı