Hakan Dinler
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba iyi sosyaller. Sorunum şöyle başladı ilk önce cihaz oyun oynarken dondu, bende alt+tab yaparak görev yöneticisi açarak oyunu sonlandırdım. Daha sonra rutin olarak yaptığım şeyi yaptım yani oyunu tekrar açmak için simgesine tıkladım. Oyun tepki vermedi ve başlamadı. Bende görev yöneticisinden tekrar uğraşmak istemediğim için alt+f4 yapıp bilgisayarı kapatma sekmesinden yeniden başlat yapacaktım. Ancak cihaz buna da tepki vermedi. Bende cihazın, güç tuşunu güç ve performan ayarlarından kapat seçeneğine ayarlamıştım. Bir kere bastım ve bekledim sonra yine tepki vermeyince uzun süreli basarak cihazı kapattım. Sonra da tekrar açma düğmesine dokunduğumda Msi logosunu bir türlü geçmedi. Bekledim sonra "Preparig automatic repair" yazısı çıktı. Onu geçtikten sonra da bir ekran daha çıktı ve onun resmini çektim.(Resmi ekledim) Daha sonra yeniden başladı ve yine aynı ekranda dondu kaldı. Cihazı hiç düşürmedim ve alalı 1 ay oldu. Sorun işletim sisteminden mi yoksa HDD'den mi kaynaklanıyor tam olarak çözemedim. Yardım ederseniz çok sevinirim yazılımsal bir sorun ise Msi servisine göndermek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: