Msi GE62 Apache 2QC OXCOOOO185 sorunu

Hakan Dinler

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba iyi sosyaller. Sorunum şöyle başladı ilk önce cihaz oyun oynarken dondu, bende alt+tab yaparak görev yöneticisi açarak oyunu sonlandırdım. Daha sonra rutin olarak yaptığım şeyi yaptım yani oyunu tekrar açmak için simgesine tıkladım. Oyun tepki vermedi ve başlamadı. Bende görev yöneticisinden tekrar uğraşmak istemediğim için alt+f4 yapıp bilgisayarı kapatma sekmesinden yeniden başlat yapacaktım. Ancak cihaz buna da tepki vermedi. Bende cihazın, güç tuşunu güç ve performan ayarlarından kapat seçeneğine ayarlamıştım. Bir kere bastım ve bekledim sonra yine tepki vermeyince uzun süreli basarak cihazı kapattım. Sonra da tekrar açma düğmesine dokunduğumda Msi logosunu bir türlü geçmedi. Bekledim sonra "Preparig automatic repair" yazısı çıktı. Onu geçtikten sonra da bir ekran daha çıktı ve onun resmini çektim.(Resmi ekledim) Daha sonra yeniden başladı ve yine aynı ekranda dondu kaldı. Cihazı hiç düşürmedim ve alalı 1 ay oldu. Sorun işletim sisteminden mi yoksa HDD'den mi kaynaklanıyor tam olarak çözemedim. Yardım ederseniz çok sevinirim yazılımsal bir sorun ise Msi servisine göndermek istemiyorum.
20160210_232101~2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi temiz kurulum yapmak istiyorum. Biosa girip flash belleği birinci boot seçeneğine getiriyorum. Bu seferde Msi logosunun altında yuvarlak windows bilyeleri dönüyor ama hiç tepki vermiyor. Hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Başka ne yapabilirim.

Çözümü servise göndermek arkadaşlar eğer başınıza benzer bir olay geldiyse cihazı hiç çekinmeyin servise yollayın. Ben Vatanbilgisayar'dan almıştım. Onlar vasıtasıyla Servispoint yetkili Msi servisine gönderildi. Daha sonra beklemediğim bir şekilde servis ürün için değişim yani iade göndermiş. Bende Vatanbilgisayardan aldığım zamanki fiyat farkı olduğu için işi bilmeyen elemanlar aynısından getirtmek için aradaki farkı ödemeniz lazım dediler daha sonra başka bir çalışan bulup durumu izah ettim. Sağolsun o hemen anladı ve fiyat farkı vermeden aynısını getireceklerini söyledi. Bir haftalık bekleyiş sonunda sıfır bir cihaz elime ulaştı. Gönderdiğim cihaz ile ilgili bir bilgi vermediler Msi neden böyle bir şey yapmış olabilir ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı