MSI GE62 Mi MSI PE60 Mı?

Genel kullanım için laptop alıyorsanız bu tarz laptoplar almanıza gerek yok oyun oynamayacasanız Asus X550JK alabilirsiniz.

Aslında genel amaçlıdan ziyade; biraz da mesleğim açısından istiyorum(Bilgisayar Programcılığı). Maksadım işlemcisi iyi, ssd'li, taşınabilir uzun süre idare edebilecek bir cihaz. Bu cihazlar ilk başta gözüme çarptı, fakat sizin de farklı alternnatifleriniz (marka, model) varsa açığım. Tekrar tşkler...

Aslında genel amaçlıdan ziyade; biraz da mesleğim açısından istiyorum(Bilgisayar Programcılığı). Maksadım işlemcisi iyi, ssd'li, taşınabilir uzun süre idare edebilecek bir cihaz. Bu cihazlar ilk başta gözüme çarptı, fakat sizin de farklı alternnatifleriniz (marka, model) varsa açığım. Tekrar tşkler...
Bu cihazı alabilrsiniz sizi üzmeycektir.

Sepete ekle özelleştir, dedikten sonra, istediğin ekleme işlemini gerçekleştirebilirsin. Ayrıca üründe ek bir indirimde mevcuttur. Dediğimi denedikten sonra, ayrıntılı olarak görebilirsin. Tüm modellerde upgrade özelliği mevcuttur. @bilgisayarcii

Tşkler. Ancak cihazı göremedim...

Tşk... Ürünü inceledim güzel özellikler fakat freedos, ssd yok--> 4.199,00 TL PE60'dan veya GE62'den çok avantajlı gelmedi... Tabi kaçırdığım bazı üstün özellikler olabilir,bilemiyorum..
Yani GTX 970m olan ürünü alabilirsiniz demek istemiştim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı