MSI GE620DX İndirme Yaparken Sıcaklıklar

Bir de aldığımdan beri kesinlikle fişe takılı pilsiz bir şekilde kullanıyorum. Oynadığım tek oyun LoL ve ben şunu merak ediyorum 8 ay önce 1700 tl'ye aldığım bu laptop bu kadar ısınıyorsa işlemcimde mi bir sıkıntı var? Ben kendi gözlerimle 98 derece gördüm. Benim için çok zor temin ettiğim bu laptop bana bu şekilde geri döndü ve gitgide ilerleyen teknoloji bu kadar mı pahalı oldu? Ben bu laptobu alırken hayallerimi süslüyordu ama şimdi aldığım güne lanet ediyorum. O kadar da kötü bir seçim yaptığımı düşünmüyorum aslında.

Abi biz sürekli konuşuyoruz boşta bile 90'ın altına inmiyor. Diyorum 90'dan sonra kapanması gerek. Makine kapanmıyor da... Speccy'le bakıyoruz aynı, AIDA64'le bakıyoruz aynı sıcaklıklar. Eskiden ısınıyordu ama FPS düşmüyordu artık 15 dakika sonra FPS düşmeye başlıyor. Neyse bakalım macun yenilensin, temizlensin sonuç ne olacak...

Ne yazık ki var :( Ama fanın dönmeme olasılığının olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gerçekten ses geliyor fandan ciddi anlamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı