MSI GE63 Raider İşlemci Farkı

izmir505

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar indirim var şu anda. Bir sitede aynı modelin sadece işlemci ve ekran farkı (IPS, TN) olan 13.000 iken diğeri 11.300 TL. Şimdi pahalı olan i7 9750H model olan işlemciye sahip ve IPS ekran var. Ucuz olanda ise TN diye bir ekran ve i7 8750H var, sorum şudur. Sizce 2.000 TL fark verip üst modeli mi almak akıl karı yoksa alt modeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fark yapmayacak, özellikle oyunlarda. Ekranda siz neye önem veriyorsunuz? Yeni TN paneller kötü değil, TN kullanıyorum memnunum. Gerçi kıyas yapmadan göz farkedemiyor. Uzun lafın kısası sıradan oyuncuysanız benim gibi, çok fark etmeyecektir. Aynı modelin iki ürünü de yakın kalitededir. Fakat soğutmalarını ve diğer detay özelliklerini araştırın her şeyden önce.

Ne gibi bir fark var bilmiyorum.Şunuda ekliyim ben oyun yanı sıra dizi film izlemeyide çok seviyorum, hangi ekran paneli daha iyi olur bu durumda?
IPS panelli cihaz işinizi görür ama fiyat farkı az değil. Vatan gibi mağazalarda segilenen cihazlar oluyor orada TN ve IPS farkına kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

IPS panelli cihaz işinizi görür ama fiyat farkı az değil. Vatan gibi mağazalarda segilenen cihazlar oluyor orada TN ve IPS farkına kendiniz gözlemleyebilirsiniz.
Siparişi verdim çoktan, IPS paneli olanı seçtim çünkü ben film izlemeyi seven birisiyim, bu yüzden TN bana mantıksız geldi, IPS de her yönden daha net diyorlar umarım beklediğim gibi olur. Pazartesi gelicek kargodan.

IPS glow olmadığına eminseniz tabi ki değiştirirler.
Değiştirdiler bu modelde kronikmiş bu problem, şuanda kullanıyorum gene var ama daha az olan bir ekran geldi nispeten.
Değiştirdiler bu modelde kronikmiş bu problem, şuanda kullanıyorum gene var ama daha az olan bir ekran geldi nispeten.
Bu arada laptopu tavsiye ederim. Çok güzel performansı oynatmadığı oyun yok Ultra HD'de, birde notebook soğutucu bulursam çok güzel olucak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı