MSI GE70 20E vs Monster Q47MS-17631

Ge-70 kasası cok ısınıyor diyorlar ve cok şikayet var. Monsterinki gt kasası ve sogutması daha iyi diyorlar. Soğutma benim için gerçekten önemli ısınan laptopun performansı 1 yıl sonra düşüyor. Ben de sırf bu yüzden monsterin modelini almayı düşünüyorum. Ge70den soğudum açıkcası , her iki bilgisayarı ya da kasayı kullanan arkadaşlar varsa ısı konusunda durum nedir bilgi verirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Aynen bir sorum var MSI GE70 20E modellerinde aşırı ısınma derdi
ceken varmı ? Aydınlatırsanız sevinirim.

Not:Herhangi bir ürünü almak istiyorsanız iyice araştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ge-70 kasası cok ısınıyor diyorlar ve cok şikayet var. Monsterinki gt kasası ve sogutması daha iyi diyorlar. Soğutma benim için gerçekten önemli ısınan laptopun performansı 1 yıl sonra düşüyor. Ben de sırf bu yüzden monsterin modelini almayı düşünüyorum. Ge70den soğudum açıkcası , her iki bilgisayarı ya da kasayı kullanan arkadaşlar varsa ısı konusunda durum nedir bilgi verirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Zaten Monster Msi'den daha fazla performans verecektir. Ekran kartının 192 bit olması iyi bir avantajdır ve oyunları daha rahat oynatır. Msi Ge70 modeline gelince, öyle çok ısınan bir laptop değil kullananlar var eğer bir arıza varsa aşırı ısınır yoksa coolerbostu açtığınız zaman laptopun o yükseklerdeki sıcaklık değerlerini düşürmesi gerekir.

Aynen Bir sorun var Bu MSI GE70 ısınma Sorunu nedir.
O zman monster iyi olur böylece Isınma sorunu olmasa Rahat kalır insan

Not:Herhangi bir ürünü almak istiyorsanuz iyice çok araştırın.

Yazınız o kadar kötü ki sanki Google Translate'den çevrilmiş.
Lütfen mesaj yazarken biraz düşünün gelişi güzel yazmayın, Türkçe yazım kurallarına uyun yoksa ceza alırsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı