Msi ge70 2oe 267xtr önerir misiniz ?

Batuhan Akın

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Acer aspire 5745g model bilgisayarım ısınmadan dolayı yandı. İyikide yandı açıkçası sistemi çok yetersizdi. Bende yeni dizüstü bilgisayar araştırırken dost davsiyesiyle MSI ile tanıstım ve benim bütçeme uygun bilgisayarı buldum.

Link:MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M 8GB 1TB GTX765M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Siz bu pc yi önerir misiniz? Sistemi kaç sene yeter? Güncel oyunları ve programlar kullanıcam içerisinde. Bu fiyata daha iyi dizüstü bilgisayar var mı? Alırsam ssd ve ileri zamanlarda 8 gb ram takmayı planlıyorum. Msı garanti konusunda sıkıntı yaşatır mı ? Yani anladığınız üzere bu dizüstü bilgisayarın artılarını eksilerini öğrenmek istiyorum. Kullanan, yakından incelemiş olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Forumda benzer konular buldum. Fakat pek bir açıklama yok. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel gamebook. Kesinlikle pişman olmazsın , güzel kullanırsın ama bir 5 yıl potansiyeli yok. MSI taş gibidir. MSI GT serisinde GTX780M var. O daha iyi ve 16gb var. Bunlara bakarsak gönül rahatlılığı ile alabilirsin. Bütün oyunlarıda oynarsın. (Benim düşüncem budur.) Al ve güzel oyna.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı