MSI GE70 2PC oyunda şarj olmama sorunu

Radaloa

Megapat
Makaleler
11
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Tıp Mühendisi
MSI GE70 2PC kullanıyorum ve oyunlara girdiğim zaman aniden güç kesiliyor ve FPS düşüyor. Normalde aynı durum oyun esnasında şarj kablosunu çıkarırken başıma gelirdi ancak herhangi bir şekilde kabloyu çıkarmıyorum. Ayrıca buna neden olacak bir hareket de yapmıyorum. Dikkatimi çeken şu oluyor; bilgisayarımda oyuna girince 'kablo takılı değil' ifadesini görüyorum, masaüstünde iken 'şarj kablosu takılı' ibaresi oluşuyor. Buna neden olacak bir virüs var mıdır? (Bir ara bilgisayarıma virüs bulaşmıştı ve temiz Windows kurulumu yaptıktan sonra da Kaspersky Total Security 1 aylık deneme sürümü ile taratmış temizlemiştim) Kabloda sorun olduğunu düşünmüyorum, buna neden olacak bir durum olmadı. Biraz araştırdığım zaman virüs tabanlı olabileceğini söylüyorlar. Herhangi bir tavsiyesi olan biri yardımcı olursa sevinirim. İyi geceler, iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden batarya ile ilgili tüm sürücüleri silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın, yardımı dokunabilir.

Sorun çözülmüştür. Güç adaptörü gereken akım miktarını sağlayamıyormuş. Kablo içerisinde kırılma olduğu için kablo erimişti biraz ve bu yüzden şarj olmuyordu. Biraz geç bir cevap ancak sorun çözülmüştür. Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı