drakburak

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese, dün akşam her şey gayet güzel iken sabah kalktığımda bilgisayarımın ethernet kablosunu görmediğini fark ettim.

Laptop kullanıyorum öncelikle. Ethernet kablosunun bozulduğunu düşünerek gidip yeni bir ethernet kablosu aldım. Fakat sorun devam ediyor. Kablosuz bağlantımız var.

Öncelikle belirtmek isterim ki sorun bilgisayarda veya kablolarda değil. 2 farklı bilgisayar 2 farklı kablo ile denediğimizde kablo ile bağlantı sağlayamadık. Wi-Fi üzerinden bağlantımız var. Başka bir eve götürüp bilgisayarı orada denediğimde ise orada bağlandı. Sonuç olarak laptopda ethernet port sıkıntısı da yok.

Sürücüler güncel ve bir sıkıntı görünmüyor. Modemde kabloyu taktığımızda LAN ışığı turuncu bir şekilde sabit yanmaya başlıyor ama veri akışı olmuyor yani ışık yanıp sönmüyor, zaten bilgisayarda o kabloyu hiç görmüyor bile. İnternet sağlayıcımız Uydunet (Kablonet) Modemi ise eskiden kendi sağladıkları NetMaster CBW-383Z4. Bilgisayar ise MSI GE70 2PE apache PRO.
Böyle bir sıkıntı yaşayan veya çözümünün nasıl olacağını bilen arkadaşlar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri temsilcisinden destek al
aradım zaten, arıza kaydı oluşturdum. 1-3 gün içinde gelinir dendi ama biliyorsunuz ki bazen müşteri hizmetleri sıkıntı çıkarıp o süreyi geçirebiliyor. Forumda sorup belki yaşayan filan olduysa çözümü bilen birileri vardır diye sormak istedim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı