Virüsü çoktan temizledim, kafama takılan kısmı keylogger ise şifreleri değiştirme kısmında.
İstersen değiştirme 2FA açık olsun yeter çözüm olarak işaretler misin?
Virüsü çoktan temizledim, kafama takılan kısmı keylogger ise şifreleri değiştirme kısmında.
Opera'da virüs olacağını sanmıyorum ama verilerimizi satıyor diye biliyorumOpera bizi yiyor anlaşılan.![]()
ne yaptınız acaba?Yardımlarınız için teşekkürler. Kaspersky ile taratıyorum şuan. Parola değiştirmek lazım mı sizce ? Bayadır yeni şifre falan girmedim
Yanlış bilgi bu virüs bir keylogger dan fazla şirketlere atılan virüstür kendisi anti virüsleri geçip kendisi sisteme inject edilir ve sonrası kaldırması zor virüstür. Crackerların şirketleri kırmak için kullandığı yöntem türüdür. Windows Defender bunu çoğunlukla oyun dosyalarındaki kodlardan nedeni bunu algılar ama false positive dir bu popüler oyunlarda bile vardır ama sertifikası olduğundan temiz gösterir.Hocam, Keylogger virüsü. Eski bir virüs olduğundan neredeyse tüm antivirüsler temizleyebilir. Defender'dan kaldıra basmanız yeterli. Ancak kaldırdıktan sonra hesaplarınızın şifresini değiştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.