MSİ GE70 Apache Pro İyi midir?

bahsettiğiniz ürünü bende almayı düşünüyorum. yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum. monster notebookların tipini ve ses kalitesini beğenmediğimden ve asusun iyi bir ekran kartı olan notebook unu (3000tl civarı) bu aralıkta bulamadığımdan msı ya yöneldim. çok fazla çeşit var genelde gtx850m ekran kartları var. gtx860m olan en uygunu bu notebooktur.
MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim
hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsın bakalım stoktan düşmeden almaya çalışacağım.
aslında aklımda gtx870m vardı ancak çok pahalı olur ve sogutucu yetersiz olur diye gtx860m i tercih ettim
fps değerleri oldukça iyi high ultra düzeyinde çalıştırabilirsiniz
soğutma kısmında iyi oldugunu hatırlıyorum hele soğutucuyla mis miss :)

Ben de o ürünü almayı düşünüyorum.Nerden aldın kaç günde eline ulaştı?Fiyatı ve kalitesi hakkında biraz daha bilgi verir misin?

Merhaba ben Vatan 3750 gibi bir fiyatla aldım. Sen internetten alacaksan 200 -300 lira daha az fiyata alabilirsin. Eğer Vatan alırsın direk aldığın anda verirler ama o şubede yoksa diğer dün seni telefonla arayıp geldiğini söylüyorlar sende gidip alıyorsun. Monster demişsin ama MSI kasa tasarımı çok iyi klavye zaten steelseries geliştirmiş. Ama senin kararın .

bahsettiğiniz ürünü bende almayı düşünüyorum. yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum. monster notebookların tipini ve ses kalitesini beğenmediğimden ve asusun iyi bir ekran kartı olan notebook unu (3000tl civarı) bu aralıkta bulamadığımdan msı ya yöneldim. çok fazla çeşit var genelde gtx850m ekran kartları var. gtx860m olan en uygunu bu notebooktur.
MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim
hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsın bakalım stoktan düşmeden almaya çalışacağım.
aslında aklımda gtx870m vardı ancak çok pahalı olur ve sogutucu yetersiz olur diye gtx860m i tercih ettim
fps değerleri oldukça iyi high ultra düzeyinde çalıştırabilirsiniz
soğutma kısmında iyi oldugunu hatırlıyorum hele soğutucuyla mis miss :)

Hocam bazı forum sitelerinde ısınma probleminin had safhada olduğu söyleniyor hemen hemen aynı fiyata önerebileceğiniz başka notebook modelleri var mı ?

Hocam bazı forum sitelerinde ısınma probleminin had safhada olduğu söyleniyor hemen hemen aynı fiyata önerebileceğiniz başka notebook modelleri var mı ?
Ben ürünü henüz kullanmadım, gs70 stealth adında MSI'ın bir ürünü var. 4300tl civarı ve eksiksiz bir ürün. Çok ince ve güçlü. Isınma problemi yok. Çift fanlı(GPU ve CPU için ayrı ayrı).
Eğer istersen bu ürüne bakabilirsin.
Ama 3700tl gibi bir fiyata bu üründen daha iyisi yok diye biliyorum. Araştırabilirim eğer isterseniz.
Ağırlık sizin için önemli mi ? 4 kg'lik asus rog gamebook serisi de var ısınma sorunu yok ama ağır pc.
ASUS ROG G750JM-DS71 Gaming Notebook En Ucuz Fiyatı
Bu ürünün ssd si yok bence msı daha mantıklı.
Asus ROG G750JX-RB71 Notebook En Ucuz Fiyatı
Bu ürünün ssd si yok ekran kartı güzel ama msı daha mantıklı.
Ayrıca son zamanlarda MSI gamebook üzerine yoğunlaştığı için çok güzel laptoplar çıkarmaya başladı. GS70 stealh magnezyumdan oluşan kasa kalitesine de sahip.
Dediğim gibi ağırlık sizin için önemli mi ? Laptop hafif mi olsun ?

Ben ürünü henüz kullanmadım, gs70 stealth adında MSI'ın bir ürünü var. 4300tl civarı ve eksiksiz bir ürün. Çok ince ve güçlü. Isınma problemi yok. Çift fanlı(GPU ve CPU için ayrı ayrı).
Eğer istersen bu ürüne bakabilirsin.
Ama 3700tl gibi bir fiyata bu üründen daha iyisi yok diye biliyorum. Araştırabilirim eğer isterseniz.
Ağırlık sizin için önemli mi ? 4 kg'lik asus rog gamebook serisi de var ısınma sorunu yok ama ağır pc.
ASUS ROG G750JM-DS71 Gaming Notebook En Ucuz Fiyatı
Bu ürünün ssd si yok bence msı daha mantıklı.
Asus ROG G750JX-RB71 Notebook En Ucuz Fiyatı
Bu ürünün ssd si yok ekran kartı güzel ama msı daha mantıklı.
Ayrıca son zamanlarda MSI gamebook üzerine yoğunlaştığı için çok güzel laptoplar çıkarmaya başladı. GS70 stealh magnezyumdan oluşan kasa kalitesine de sahip.
Dediğim gibi ağırlık sizin için önemli mi ? Laptop hafif mi olsun ?

Ağırlık pek önemli değil soğutması benim için daha önemli.

Asus pahalı, Monster kalitesiz ama soğutması güzel, MSI benim tercihimdir.
3700tl gibi bir fiyata da bence en güzel ürün ge70 apache-pro.
Monster önermem, açıkcası çokta araştırmadım. Elime alıpta incelemedim de ama Monster olur diyorsan.
MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Bu ürüne 128 gb ssd alırsan çok güzel ama kalitesiz bir ürün olur. Soğutması güzel.
Ben senin yerinde olsam ge70 apache-pro alırdım.
Biraz daha güçlü olacak diye kaliteyi düşürmezdim.
Soğutuculu kullanırsan sorun olacağını pek sanmıyorum.

Asus pahalı, Monster kalitesiz ama soğutması güzel, MSI benim tercihimdir.
3700tl gibi bir fiyata da bence en güzel ürün ge70 apache-pro.
Monster önermem, açıkcası çokta araştırmadım. Elime alıpta incelemedim de ama Monster olur diyorsan.
MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Bu ürüne 128 gb ssd alırsan çok güzel ama kalitesiz bir ürün olur. Soğutması güzel.
Ben senin yerinde olsam ge70 apache-pro alırdım.
Biraz daha güçlü olacak diye kaliteyi düşürmezdim.
Soğutuculu kullanırsan sorun olacağını pek sanmıyorum.

Çok teşekkürler msi ge70 apache pro almakta karar kıldım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı