Arkadaşlar merhaba. Bugün MSI GE70 laptopum elime ulaştı. Hemen windows 8.1 pro 64x yükledim. Sonrasında farkettim ki ekranımda geri bir karıncalanma gibi böyle bulanıklık mı desem ıslak süngerle silinmiş gibi mi desem böyle sanki çok tozlanmış gibi mi desem.. O şekilde bir görüntü bozukluğu var. Yazılarda bir titreşim bulanıklık mevcut değil. Forumda araştırdım. Genelde chrome yüklendikten sonra oluşuyormuş o bulanıklık. Recep Bey'in de açıkladığı şekilde dpi ayarını yaptım log out yaptım tekrar girdim. Dpi ayarını eski haline getirdim restart attım defalarca ama nafile.. Hala görüntü bozuklu mevcut.. Acaba mat ekranlarda normal mi diye düşündüm. Dışarı çıktım mağazaya girdim mat ekranlı laptoplara baktım . O laptopların çoğunda da aynı şekilde o grimsi karıncalanma bulanıklık gibi kirlilik vardı. Ama bir iki laptopta yoktu. Cam gibiydi. Beyaz alanlar kristal gibi bembeyaz ve keskin bir görüntüye sahipti. Üstüne toz üflenmiş gibi görüntü yoktu. Ne yapacağımı şaşırdım. Eğer donanımsal bir sıkıntıysa geri göndermem gerekiyor sanırım.. Çok geç kalmadan..
Driverlarımı da chipset olsun nvidia ekran kartı olsun Recep Bey'in windows format videosunda yaptığı şekilde güncelledim.
Ne yapabilirim cidden çaresiz kaldım. Bilseniz bilseniz siz bilirsiniz..
Meramımı anlatabilmek için çektiğim fotoğrafı paylaşmak isterim..
İnceliğiniz ve çabalarınız ve de ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim..
Driverlarımı da chipset olsun nvidia ekran kartı olsun Recep Bey'in windows format videosunda yaptığı şekilde güncelledim.
Ne yapabilirim cidden çaresiz kaldım. Bilseniz bilseniz siz bilirsiniz..
Meramımı anlatabilmek için çektiğim fotoğrafı paylaşmak isterim..
İnceliğiniz ve çabalarınız ve de ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim..