MSI GE70 FPS Problemi!

vexisca

Hectopat
Merhaba arkadaşlar daha önce açıldıysa özür dilerim, biraz bakındım fakat bulamadım böyle bir konu. Konunu adından da anlaşılacağı üzere oyunlarda FPS sorunu yaşıyorum. Arkadaşımda da MSI GE70 modeli var tek farkı onda SSD var, aynı driver'a sahibiz(en son çıkan) ve aynı oyunu oynuyoruz(TERA). Fakat o 40-50 arası bir FPS performansı alırken ben 20-30 arası bir FPS alıyorum. Oyuna girerken sağ tık-NVIDIA grafik kartı ile çalıştır- seçeneği ile giriyorum. NVIDIA kontrol panelinde ise GTX765M seçili durumda ve güç seçeneklerinde ise yüksek performans durumunda tutuyorum. Yani her şey normal gözüküyor, FPS'in düşük olmasını bir türlü anlayamadım. Ayrıca benim ekran kartı mesela oyunlarda 45-50°C arasındayken, onda 70-80°C'lere çıkıyor. Sanırım tam güç veremiyor ya da entegre grafik kartı ile çalıştırıyor. Ama ayarlarını da yaptım. BIOS update yapmadım ondan mı olur acaba? Ne olabilir sorun lütfen yardım edin. :(

Not: Oyunda ki grafik ayarlarımız ikimizinde aynı.
2. Not: Bir arkadaşımız firmware update tavsiye etmiş başka bir konuda. Fakat vermiş olduğu link kırılmış maalesef. http://download2.msi.com/files/downl...57EMS1.506.zip (https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/28577-msi-ge70-2oe-firmware-update.html)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam MSI'ın sitesinde gözden kaçırmışım, görememiştim. İndirdim ben bunu fakat bir autoflas.exe var bir de winflash.exe var hangisini açmam lazım?
-Autoflash.exe'yi açtım birşeyler yüklendi, fandan ses geldi ve bilgisayar kapandı. Olması gerektiği gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Abi Msi Ge serisindeki tüm laptoplar kapanırken fan aşırı derecede hızlanıyor.

Bu gayet normal zira sistem kapanırken arka planda çalışan işlemleri sonlandırıyor ve bunun için normalden daha çok işlem yapıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı