Msi GE70 nasıldır?

K

konak1995

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar uzun araştırma sonucu Msi GE70 Notebook | hızlıal.com yani msi ge70 gtx765 8gb ram 750 gb harddiskli bir oyuncu laptopu alıcam. Bu fiyata bu laptop iyi midir sizce yoksa bu fiyata çok daha iyi bir laptop var mı? Bir de bu laptopla önüzmüzdeki 1-2 yıl boyunca üst, ondan sonraki dönemler için orta ayarda oynamam mümkün mü? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Bir de bişi daha sorucam: 3000 tlye kasa+monitör+ses sistemi+oyuncu klavyesi mausu bu laptop kadar iyibir masaüstü sistemi toplayabilir miyim? Toplama direk bunu al diyor musun? Teşekkürler. Bir de bu laptopu mağaza olarak nerde bulabilirim istanbul/avrupa yakasındayım?
 
Evet arkadaşlar uzun araştırma sonucu Msi GE70 Notebook | hızlıal.com yani msi ge70 gtx765 8gb ram 750 gb harddiskli bir oyuncu laptopu alıcam bu fiyata bu laptop iyimidir sizce yoksa bu fiyata çok daha iyi bir laptop varmı birde bu laptopla önüzmüzdeki 1-2 yıl boyunca üst ondan sonraki dönemler için orta ayarda oynamam mümkünmü şimdiden cevaplarınız için teşekkürler birde bişi daha sorucam 3000 tlye kasa+monitör+ses sistemi+oyuncu klavyesi mausu bu laptop kadar iyibir masaüstü sistemi toplayabilirmiyim toplama direk bunu al diyormusun teşekkürler----- birde bu laptopu mağaza olarak nerde bulabilirim istanbul/avrupa yakasındayım

Msi ge70 2oe gerçekten iyi bir laptop oyunlarda yüksek ayarlarda rahat oynarsın. 3000 TL'ye bundan daha iyi bir masaüstü toplayabilirsin ama bu tamamen tercih meselesi. Taşınabilir bir cihaz arıyorsan bu fiyata en iyilerden birisi diyebilirim. Daha ucuz bir şey istiyorsan ge60 2oe çıkacak, onu da bekleyebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düşünmeden al şu an bu modeli kullanıyorum yaklaşık 20 gün oldu alalı. Crysis 3 high aa kapalı çok akıcı oynuyorum. Crysis 2 ise advanced 1920x1080 çok akıcı. Diğer oyunları söylememe gerek yok zaten battlefield 3 müthiş ayrıca :) Eksileri yok mu var tabii. Anlayamadığım bir şekilde klavyenin etrafı fırçalanmış aliminyum olmasına rağmen çok fena parmak izi bırakıyor. Elimi koyduğum yerde öbek öbek izler oluşuyor :) Ama fiyattan kısılmasının sebebi bu olsa gerek :)
 
Bir sorum daha olacak; bunu ben istanbul avrupa yakasında hangi mağazadan alabilirim? Kredi kartım yok yaşım 17. Tanıdıkda yokki versem parayı alsa internetten mağza var mı mağza.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı