MSI GE70 veya Monster Tulpar T7 V2.3

Sizinle aynı fikirdeyiz ama siz beni yanlış anlamışsınız. Ben kasasını kendi üretmiyor diye dandik firma benzetmesi yapan arkadaşa dedim iyi firmaların hepsi bütün parçaları kendi üretmez diye. İntel şuan sektörde liderdir dimi. Herkez gider ondan alır işlemciyi. Çünkü iyi maldır. Monsterda iyi bir kasayı gidip MSI dan almasının ne sakıncası var sonuçta mal iyi. Böyle bir benzetme yapmıştım aslında.

Yanlış anlaşılma varsa özür dilerim. Konuyu açan arkadaşa şunu diyorum, gtx870m maxwell , gtx850m e oranla cok üstün bir ekran karti. Bence bu nokta seçimini belirlemeli.

@jehat MSI'ın Killer™ E2200 Oyun Ağı diye bir teknolojisi var. Online oyunlarda ping'i en aza indiriyormuş. Buda Dota 2 gibi 0.5 saniyenin bile çok değerli olduğu ve oyunun seyrini değiştirebileceği tarz oyunlar için çok önemli olabiliyor.

.
Evet iki tane sata slotu üç tane msata slotu mevcut, sen elindeki sata hddni boş slotlardan birine takabilirsin, yorumlar için teşekkürler arkadaslar.

Killer teknolojisi Monsterbooklarda da mevcut. Çok büyük bir artısı olduğunu sanmıyorum arkadaşlar.

@Connor O kadar bir fark yapacağını sanmıyorum
o ekran kartına o para verimez bence

GeForce GTX 870M vs 850M
Farkı ortada. Sadece şu anda oyunları maksimumda açarmı okunusu olarak bakmayın. Bu bilgisayar sizi kaç yıl idare edecek konusuda önemli. Yani kaç yıl oyunları full , kaç yıl sonra orta ve alt ayarlara düşecek ve bu sizi tatmin edecek mi? Ki Tulpar ile Ge70 den daha ucuz ve oyunlarda farkla daha iyi. Ha bence ABRA GTX860m li modeli bile GE70 e tercih edilir. Fiyatıda 1000 tl daha ucuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…