Dinar Düzbak
Megapat
Daha fazla
Sizinle aynı fikirdeyiz ama siz beni yanlış anlamışsınız. Ben kasasını kendi üretmiyor diye dandik firma benzetmesi yapan arkadaşa dedim iyi firmaların hepsi bütün parçaları kendi üretmez diye. İntel şuan sektörde liderdir dimi. Herkez gider ondan alır işlemciyi. Çünkü iyi maldır. Monsterda iyi bir kasayı gidip MSI dan almasının ne sakıncası var sonuçta mal iyi. Böyle bir benzetme yapmıştım aslında.Monster firmasıdan alınmış bir notebook kullanıyorum ve parasının her kuruşunu hak ediyor bence. Büyük isim yapmış firmalar bu fiyatlara ne traktörler satıyorlar. Bir de şu var bu büyük firmaların notebookları Çinde toplanıyor. Monster İstanbulda toplanıyor. Sence Çin işçiliği daha mı kaliteli? Çinde seri üretimin getirdiği bir hız da var , onu da unutmayalım. Sonuçta en ala firma bile toplama bilgisayarlar yapıyor. Sony bile kendi notebooklarinin kaç parçasını kendi üretiyor malum...
Monster notebook benim babamın firması değil, orda da çalışmıyorum ama o yabancı firmaların bize faiş fiyattan çıktıkları bilgisayarları , çok daha ucuz ve iyi bir servis ile satiyorsa ve bunu yapan bir Türk firması ise ben gidip de başka firmadan almam. Hatta bu firmanin önünde saygı ile eğilir ve herkese tavsiye ederim.