MSI GE70 Windows 7 Kurulumu

umut121

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2013
Mesajlar
14
Geçenlerde sanalmaketimden msı ge70 aldım, windows 7 kurdurmaya gittim ama bilgisayarın bios'unda problem varmış, devamlı cihaz bios ile geri dönüyormuş. Firma ile iletişime geç dedi ama ben önce sanal marketim ilemi iletişime geçeyim yoksa msı ilemi. Vede bu bios sorunu nedir tam olarak ve neden olur ?
 
Ya kardeşim hiç mi forumda yazılanları okumuyorsunuz, hiç mi videolarımızı izlemiyorsunuz hiç mi okumazsınız siz. Her işinizi bakkala mı yaptırırsınız. Geri zekalı herif Windows 7 kuramamış, BIOS'a bok atıyor. Sırf bilgisayardan anlamayanlar yüzünden ürün tavsiye etmiyicem yeter ya. Lanet olsun ya...

Ulan videosunu yaptık videosunu Windows 8 kurun diye. Video. Daha ne yapalım, evine mi gelelim? BIOS'a atıyormuş :) La bi siktirsin gitsin şöyle şu mal bakkala asabımı bozmasın benim.

Bu sorun nedir? Bu sorun bilgisayardan bi bok anlamayıp bilgisayarcıyım diye geçinince olur. Son sistem PC'ye 8 yerine 7 kurmaya çalışıp yüzüne gözüne bulaştırınca olur.

Ben senin de GE70 kullanabileceğini sanmıyorum. Yol yakınken iade et. Casper'ın çok güzel oyun modelleri var bak, onlardan al bi tane. Kafan rahat eder.
 
Peki, şimdi ben bu bilgisayara win8 kurmaya çalışsam hiç sorun olmamış gibi kurulucakmı ? ( orjinal olarak )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı