MSI GE72 2QF Laptop Darkorbit FPS Sorunu

Doruk3455

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2015
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar merhabalar,

Noktalama isaretli harfleri yazamiyorum. Alman klavye cok uzun sürüyor. Kusuruma bakmayin. Simdi benim size sormak istedigim bazi seyler var.
1-Laptobumun markasi MSI GE72 2QF.
GeForce GTX 970M
Cores 1280Base Clock 924MHzBoost Clock 1038MHzMemory 3072MB
Islemci:
Intel Core i7 5700HQ 2.70Ghz boost ile 3.6 Ghz
16GB Ram
Ben Far Cry 4, Battlefield 4, Lol gibi oyunlari ultra ayarlarda kasma sorunlari hic olmadan oynuyorum. Fakat, browser oyunu olan Darkorbit(6 yildir masaüstü ile oynuyorum) normalde 60 fps'de sabit kalir milletin arasina girince 30-60 arasi oynardi. Laptopta java ve flash güncel olmasina ragmen 40 fps'nin üstüne hareket yokken dahi cikamiyor. Driverlerim tam cok kez kontrol ettim. Nasil düzeltebilirim?
2-IPTAL/Oyun konumlari farkli oldugundan göremiyormusum/NVIDIA GeForce Experience programinda oyunlarimdan olan sadece CSGO'yu görebiliyorum. Ne LOL ve Far Cry 4 ne de Battlefield 4'ü maalesef göremiyorum. Optimize edemiyorum bu nedenle. Burdan da destekledigi oyunlari görebilirsiniz. GeForce Experience Tweaks your Game Settings Automatically
3-Steel Series 3'ün klavyem icin olan isiklandirma ve makro ayarlama programinda ve gamesense de yine sadece csgo'yu görebiliyorum ama lol falan yok. Internetten bakiyorum lol'ü de destekliyor normalde.

Acil yardimlarinizi beklemekteyim, tesekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Darkorbiti HD graphips ile oynuyorsunuz muhtemelen o yüzden kalabalık ortamlarda drop olması normal bende HD4600 ile oynuyorum bendede oluyor. Eğer oyunları farklı yerlere yüklediyseniz görmeyebilir. 3. sorunuzun cevabını bilemiyorum malesef. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 
Darkorbiti HD graphips ile oynuyorsunuz muhtemelen o yüzden kalabalık ortamlarda drop olması normal bende HD4600 ile oynuyorum bendede oluyor. Eğer oyunları farklı yerlere yüklediyseniz görmeyebilir. 3. sorunuzun cevabını bilemiyorum malesef. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
1.Sayin Technopat yetkilileri, konuyla alakasiz konu basligi diyosunuz, beni 1 günlük banlayip siz sadece bir sorunumla alakali olan bi konu basligi veriyosunuz. En ufak yazim yanlisina ban atiyorsunuz. Bu mu sizin insanlara yardim anlayisiniz?
2.Oyunda asil ekran kartimi nasil devreye sokacagimi ögrendim chromeye sag tiklayip secmek gerekiyormus fakat simdi de en ufak seyde 60 in altina düsüyor. Bu sorunun pc min windows 10 olmasi ile alakali oldugunu düsünüyorum. Keske 8.1 yapabilsem...
3.Oyun bulma sorunlarini hallettim.
 
Bildiğim kadarıyla Chrome'u sağ tıklayıp harici ekran kartını seçerek çalıştırsanız dahi harici ekran kartıyla çalışmıyor. Fakat bazı farklı yöntemler var diye biliyorum.
 
Bölye bir sistemem kasmaması gerek. Fakat sistemin ne kadar güçlü olursa olsun KSİ lerin yanında dolanma kasdırır. Birde arkadaşın dediği gibi intel in kendi ekran kartıyla açıyorsundur zannedersem. O yüzden hangi tarayısı ile oynuyorsun bilmiyorum fakat tarayıcının ikonuna sağ click yap grafik işlemciyle çalıştıra gel ordanda yüksek performanslı nvidia işlemcisine tıkla.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı