mehmetakusca
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, Technopat youtube kanalında videoyu izledim ve aklımdaki bütün sorular gitti ancak değiştirmeye geldiğinde yine sorular ortaya ister istemez çıktı.. Her şeyden önemli olan soru aslında "Bu Laptop'un Ekran Kartı Değişir mi?
"MSI GE72 2QL APACHE"
Tam olarak bilgisayarım'ın modeli, şu anda üstünde GTX950M var ancak 1.5 yıl içinde değiştirmek istiyorum.
Video'da pek çok detay vardı eski ekran kartına uygun bir güç tüketimi vs gibi.
SORULARA GELECEK OLURSAK;
-Eğer daha üst seviye bir ekran kartı alsak ne gibi şeyleri değiştirmemiz gerekli?
-Şuanda takabileceğim en iyi ekran kartı nedir? (uyumlu olacak şekilde aynı güç miktarı)
-Birde BIOS UPDATE olayı biraz kafamı karıştırdı bunu kendim de yapabilir miyim?
-Ekran kartını aldıktan sonra serviste taktırma gibi bir ihtimal söz konusu mu?
Şuanlık aklımda olan sorular bunlar cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
"MSI GE72 2QL APACHE"
Tam olarak bilgisayarım'ın modeli, şu anda üstünde GTX950M var ancak 1.5 yıl içinde değiştirmek istiyorum.
Video'da pek çok detay vardı eski ekran kartına uygun bir güç tüketimi vs gibi.
SORULARA GELECEK OLURSAK;
-Eğer daha üst seviye bir ekran kartı alsak ne gibi şeyleri değiştirmemiz gerekli?
-Şuanda takabileceğim en iyi ekran kartı nedir? (uyumlu olacak şekilde aynı güç miktarı)
-Birde BIOS UPDATE olayı biraz kafamı karıştırdı bunu kendim de yapabilir miyim?
-Ekran kartını aldıktan sonra serviste taktırma gibi bir ihtimal söz konusu mu?
Şuanlık aklımda olan sorular bunlar cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: