MSI GE72 2QL APACHE Ekran Kartı Upgrade

mehmetakusca

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Technopat youtube kanalında videoyu izledim ve aklımdaki bütün sorular gitti ancak değiştirmeye geldiğinde yine sorular ortaya ister istemez çıktı.. Her şeyden önemli olan soru aslında "Bu Laptop'un Ekran Kartı Değişir mi?

"MSI GE72 2QL APACHE"

Tam olarak bilgisayarım'ın modeli, şu anda üstünde GTX950M var ancak 1.5 yıl içinde değiştirmek istiyorum.
Video'da pek çok detay vardı eski ekran kartına uygun bir güç tüketimi vs gibi.

SORULARA GELECEK OLURSAK;
-Eğer daha üst seviye bir ekran kartı alsak ne gibi şeyleri değiştirmemiz gerekli?
-Şuanda takabileceğim en iyi ekran kartı nedir? (uyumlu olacak şekilde aynı güç miktarı)
-Birde BIOS UPDATE olayı biraz kafamı karıştırdı bunu kendim de yapabilir miyim?
-Ekran kartını aldıktan sonra serviste taktırma gibi bir ihtimal söz konusu mu?

Şuanlık aklımda olan sorular bunlar cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MSI' ın bu modellerinde ekran kartı değişimi yok. Bu modelde GPU ve CPU direk anakarta monte edilmiştir. Bu modellere MXM slotu bulunmadığından upgrade edemezsin sadece RAM, SSD ve harddisk takabilirsin. Benim kesin olarak MSI' ınbir tane modelinde ekran kartı yükseltmesi olduğunu biliyorum o da MSI GT72 modelinde GT72 MXM Graphics Upgrade kit | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider oda bu linkde upgrade kiti mevcut. MSI'ın sadece güncel olan GT serisinde ekran kartı yükseltmesinin olduğunu biliyorum. Biraz daha araştırma ile bu bilgileri bulabilirsin. Benimi bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur. Yanlış bildiğim bir şey varsa lütfen diğer arkadaşlar beni düzeltsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı