MSI GE72 6QF Firmware Güncellemesi

sene421

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma güncelleme yapmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkindeki MSI UEFİ BIOS, Firmware ve VBIOS güncelleme rehberini izledim nasıl yapıldıklarını güzel anlatmışsınız fakat benim bilgisayarımda ne batarya çıkabiliyor ne de PC Reset butonu (deliği) var. Benim bildiğim sadece BIOS reset butonu var. BIOS reset butonuna bassam olur mu? Firmware güncellemesi için. Birde benim BIOS'um 2 versiyon eski aradaki güncellemeyi de kurayım mı yoksa direkt son güncellemeyi kursam olur mu?
@Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemelerin sürüm notlarına bakın, özel olarak aradaki sürümü kurup sıralı yükseltme yapmanızı istemiyorsa; ki istemiyordur, doğrudan en son sürümü kurabilirsiniz. Bataryayı çıkartmanıza ya da BIOS resetlemenize gerek yok, USB'ye atıp kurmanız yeterli.

Güncellemelerin sürüm notlarına bakın, özel olarak aradaki sürümü kurup sıralı yükseltme yapmanızı istemiyorsa; ki istemiyordur, doğrudan en son sürümü kurabilirsiniz. Bataryayı çıkartmanıza ya da BIOS resetlemenize gerek yok, USB'ye atıp kurmanız yeterli.

Bende de aynı sorun var, fakat MSI 'ın sitesinde EC Firmware güncellemesi yapıldıktan sonra bir reset işlemi yapılması gerektiğini belirtiyorlar.Siz ise aksisini söylüyorsunuz :/ İkilemde kaldım şuan itibariyle.

Bende öyle gördüm ama denildiği gibi yaptım sürüm güncellendi görünüyor ama pozitif yönde bir değişiklik fark etmedim. Ve de şuan ciddi biir ısınma sorunum var. Notebook un işlemci ve ssd bölümğ çok ısınıyor ve elime çok belli ediyor. Sistem boşta 38 - 50 derecede çalışıyor. Bu güncellemeden sonra FAN1 (CPU Fanı) hiç durmuyor sürekli 3000 rpm de çalışıyor ama nafile bilgisayarın sol tarafı alev. Bu arada bilgisayarı ben yurt dışından aldım power kablosu Amerikan tipi küçük bir dönüştürücü kullanıyorum. Bu arada güç kaynağımda çok ısınıyor. Lütfen bir çözüm yolu.... @Ali Güngör @Recep Baltaş

Sürüm notlarında özellikle RESET diyorsa tabii ki yapacaksınız. Normalde kendisi gerekli işlemleri yapıyor, eksik varsa kullanıcı müdahalesi gereken sürüm notlarında özellikle uyarı veriyorlar.

Ali abi peki laptopun sol tarafının özellikle wasd tuşlarının bulunduğu altında da işlemci var ve touchpad tarafı çok ısınıyor ve elime fena bir sıcaklık hissettiriyor. Touchpad in altında da 128GB SSD var. Peki bu ısınma sorununa ne diyorsun? Notebook soğutucusu alsam sorun düzelir mi? Bu arada bilgisayarın arkasından altına bir cisim koyarak yükseltiyorum. Altı açık olsunda havalansın diye. Bir de soğutucuyla sorun düzelirse 60-70 TL ye kadar ne önerirsin? @Ali Güngör @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı