MSI GE72VR 7RF-404XTR Apache Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan Web
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.416
Bu fiyattaki rakiplerine göre ekran büyüklüğü ve 32GB Ram olması gerçekten güzel. Rakipleri olan ürünler sizin seçtiğin modele göre biraz daha düşük özellikler içeriyor. Almak için aceleniz yoksa yaz aylarına özel indirimleri bekleyin derim. Sonuçta karne dönemi yaklaşıyor ve indirimler elbet karşımıza çıkacaktır. Bu indirimler sayesinde bütçenizi 7000 TL yaparak GTX1070 içeren bir MSI veya ASUS oyuncu dizüstü bilgisayar sahibi olabilirsiniz. Arkadaşım ASUS marka GTX1070 ekran kartlı dizüstü bilgisayarı 7300 TL gibi bir fiyata aldı. Acelem var derseniz ve oyunlarda abartılı şekilde tüm ayarları açmak gibi bir derdiniz yoksa GTX1060 3GB modeli size yeterli olacaktır. Geriye kalan özellikler zaten fazlasıyla yeterli durumda.

Son düzenleme:
GTX 1060 3GB tavsiye etmiyorum. Yüksek doku paketlerini açmak için yetersiz. 3GB Vram GTX 1060 için yetersiz gelebileceği için ben GTX 1060 6GB ekran kartı bulunan bir laptop almanızı tavsiye ederim.

Marka tercihimi MSI dan yana kullanmayı düşünüyorum. İndirimli indirimsiz kısa zamanda almayı düşünüyorum. 1070 in 2k muhabbeti mi bir şey vardı. Verimli olmaz diye düşünmemiştim. Böyle bir durum var mı?

GTX 1060 3GB tavsiye etmiyorum. Yüksek doku paketlerini açmak için yetersiz. 3GB Vram GTX 1060 için yetersiz gelebileceği için ben GTX 1060 6GB ekran kartı bulunan bir laptop almanızı tavsiye ederim.

Ultra ayarlar yerine yüksek ayarlar tercih edilebilir. 6GB olan modeller arkadaşın seçtiği modellerden biraz daha farklı ve ufak seviyede düşük özelliklere sahip ürünler.

@Web Marka tercihi olarak MSI olsun diyorsanız sorun yok, kaliteli bir markanın ürünü tabiki de sizi memnun edecektir. Ekran kartı ve monitör konusunda dizüstü bilgisayarda böyle bir sorunla karşılaşmaşsınız diye düşünüyorum. Ama bu kadar para vermişken bahsettiğim indirimler ile GTX1070 almak daha mantıklı ve ileriye dönük performans canavarı olan bir model alabilirsiniz.

Ultra ayarlar yerine yüksek ayarlar tercih edilebilir. 6GB olan modeller arkadaşın seçtiği modellerden biraz daha farklı ve ufak seviyede düşük özelliklere sahip ürünler.

@Web Marka tercihi olarak MSI olsun diyorsanız sorun yok, kaliteli bir markanın ürünü tabiki de sizi memnun edecektir. Ekran kartı ve monitör konusunda dizüstü bilgisayarda böyle bir sorunla karşılaşmaşsınız diye düşünüyorum. Ama bu kadar para vermişken bahsettiğim indirimler ile GTX1070 almak daha mantıklı ve ileriye dönük performans canavarı olan bir model alabilirsiniz.
O iş öyle olmuyor işte. GTX 1060'ın tam gücünden yararlanabilmek için 6GB alınmalı. 3GB GTX 1060 gibi güçlü bir GPU için yetersiz gelebilir. GTX 1070'li laptoplar ise bütçeyi aşıyor ve indirimle 7000TL bandına düşer mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
O iş öyle olmuyor işte. GTX 1060'ın tam gücünden yararlanabilmek için 6GB alınmalı. 3GB GTX 1060 gibi güçlü bir GPU için yetersiz gelebilir. GTX 1070'li laptoplar ise bütçeyi aşıyor ve indirimle 7000TL bandına düşer mi bilmiyorum.

Sınıf arkadaşım 7300 TL fiyata aldı. İndirimler yaz mevsimi ve karne dönemi olarak birleşince bayağı fiyatları geriye çekecektir.

@Web Ekran boyutu konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı