MSI GE72VR 7RF-404XTR Apache Pro Alınır Mı?

Bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum nasipse.Memnunmusunuz bir şikayetiniz varmı birde nerden ve kaç tl ye almıştınız acaba satıcıdan memnun kaldınızmı

Sanalmarketimden satın aldım. Cihazdan memnunum ama şuanda bir sıkıntı var. Fan motorundan ses geliyor. Otobüsteki sarsıntıdan sonra oldu bu. Yani cihaz sarsıntıya pek dayanıklı değil galiba. Servise gönderdim ücretsiz değişim yapacaklar. Onlarda aynısınu söyledi sarsıntıdan dolayı olmuş. Bunun dışında herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ne performansda nede donanımda

Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır araştırıyorum donanım olarak mükemmel. Kafama takılan tek bir şey var alan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim . Kutudan msi ın çantası çıkıyor mu ? Bildiğim kadarıyla hepsinden çıkmıyor. Çıkan olduysa nereden aldığını yazabilir mi

Herhangi bir yerden alsanda kutudan çıkuyor direkt MSI'ın kendi kutusundan çıkıyor. Yani kutuyu açıp almadıkları sürece çıkmama imkanı yok.

Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır araştırıyorum donanım olarak mükemmel. Kafama takılan tek bir şey var alan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim . Kutudan msi ın çantası çıkıyor mu ? Bildiğim kadarıyla hepsinden çıkmıyor. Çıkan olduysa nereden aldığını yazabilir mi
Vatan bilgisayardan alınanlardan çıkmıyor diye biliyorum. Ordaki bir çalışana sordum distribütör firmaya göre değiştiğini ellerindeki ürünlerde çanta bulunmadığını söyledi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı