MSI GE72VR 7RF nasıldır?

Eneshappy

Kilopat
Daha fazla  
Kardeşim ben de MSI GE72VR 7RF laptopunu almayi dusunuyorum ama aklima takilan birkaç sorun var. Isinma sorunu var deniliyor sol tarafinda bir fikrin var mi bu konuda? 3 GB GTX 1060 gayet iyi ama 6 GB'lık versiyonu çok pahali 3 GB yeterli mi? Mimarlik okudugumdan çizim isleriyle de uğraşacağım oyun oynamanin dışında. Bu yüzden 17.3 ekran boyutu istiyorum kesinlikle. Onerebilecegin başka bir ürün var mi? Yoksa bu ürünü mü almalıyım? Son olarak GE72VR 7RF-404XTR ile GE72VR 7RF-404XTR arasindaki fark neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol tarafındaki ısınmayı diğer konuda açıkladım. Hiçbir şey yapmasan masaüstünde beklesen dd olan bir ısınma, HDD kaynaklı. 290TR ile 404XTR arasındaki fark ise, 290TR modeli bildiğim kadarıyla Vatan'da satılan Windows 10 yüklü modeli. 16 GB RAM eksiltip Windows 10 yüklemişler tek gördüğüm fark bu. Tavsiye etmem. Hem daha pahalı hem 16 GB RAM'inizi eksiltmişler. Eğer Windows 10 siz yükleyebilirseniz kesinlikle Freedos olan 404XTR modelini alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı