MSI GE73 Raider 8RF Alınır mı ve Thunderbolt girişi var mıdır ?

Berkay Katık

Hectopat
Daha fazla  
MSI GE73 RAIDER CORE İ7 8750H 2.2GHZ-32GB-256GB SSD+1TB-17.3"-GTX1070 8GB-W10 Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat Thunderbolt girişi var mı yok mu emin değilim. İçinde Type-C portu var fakat kimilerin laptopuna Thunderbolt'u temsilen şimşek işareti konmuş kimine konmamış bu bir pazarlama hilesi mi ? Bu bilgisayar alınmaya değer mi ? İşlemci ilerde darboğaz yapar mı ? İlerde ekran kartını daha üst bir ekran kartı ile değişme imkanım var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GE73 RAIDER CORE İ7 8750H 2.2GHZ-32GB-256GB SSD+1TB-17.3"-GTX1070 8GB-W10 Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat Thunderbolt girişi var mı yok mu emin değilim. İçinde Type-C portu var fakat kimilerin laptopuna Thunderbolt'u temsilen şimşek işareti konmuş kimine konmamış bu bir pazarlama hilesi mi ? Bu bilgisayar alınmaya değer mi ? İşlemci ilerde darboğaz yapar mı ? İlerde ekran kartını daha üst bir ekran kartı ile değişme imkanım var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Thunderbolt portu yok ancak Type-c var, mxm slotu olmadığı için ekran kartını değiştiremezsin, işlemci kesinlikle darboğaz yapmaz. Ancak bu modelin 7. Nesil işlemcileri 100 dereceye kadar ısınıyordu. Bu 8. Nesil işlemcili ile ilgili bir bilgim yok.

Eğer araştırıp bulabilirsen çok iyi olur, ben de almayı düşünüyordum.

Stres testleri inanılmaz yanıltıcı oluyor, kesinlikle ma kesinlikle 2 saatlik bir oyun testi sonucundaki ısı değerleri önemlidir. Yoksa A.C. Origin oyununu ilk başta işlemci sıcaklığı 88 derecelerde tutarken daha 20. dakikalarda 97 dereceyi görmeye başlıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı