Asus ROG Strix Scar GL703GS-71250 Intel Core i7 8750H 16GB Fiyatı hocam cihaz bu, asusta ssd daha fazla ve ekranı ips 144hz gsync. Msi 120hz tn ekran. Onun dışında fark yok.Karsilastirdigin Asus'u da atarsan yorum yapabilirim.
Ailecek MSI kullaniyoruz hepimiz memnunuz. Bundan yaklasik 5 sene once MSI GE70 2OE aldim hala benim ana bilgisayarimdir.
Çok teşekkürler hocam, umarım sıkıntısızca kullanabilirim.Baktim simdi, Asus'ta tek fark 256 GB SSD olmasiymis.
Bence ikisi de iyi notebook ancak kisisel olarak MSI ile iyi bir deneyimim oldugundan yaptigin secimin iyi oldugunu dusunuyorum gule gule kullan.
Asus ROG Strix Scar GL703GS-71250 Intel Core i7 8750H 16GB Fiyatı hocam cihaz bu, asusta ssd daha fazla ve ekranı ips 144hz gsync. Msi 120hz tn ekran. Onun dışında fark yok.
GSync olmaması oyunlarda çok belli olur mu yoksa çok dikkatli bakarsak mi fark edilir sizce?Gsync tabi ki yirtilmalar konusunda bir fark yaratir, ancak 120-144 farkini Laptop ekraninda gormek gereksiz bence. 144 Hz ve GSync takintisi olan biri kasa toplar ona gore monitor alir![]()
Nasıl kilitleniyor peki?Oynadigin oyunlara gore degisir, ama framerate'i genelde ekran yenileme hizina kitledigin zaman sorun olmuyor.
Nasıl kilitleniyor peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.