MSI GE73VR 8RF Alınır mı?

Bence en iyisi karar verdiğiniz modellerin uzun kullanım testlerine bakın. İnsanlar forumlarda neler yazmış bir bakın. İstediğiniz modeli satın almayan kişilerin al veya alma gibi yorumları bana pek objektif gelmiyor. Ürünü alıp kullananlardan daha mantıklı yanıtlar alabilirsiniz. :)

Oyunlarda 1080p gayet ideal lakin uzun süreli bilgisayarı kullanacaksanız yüksek çözünürlük olması gerekiyor diye düşünüyorum..
Aynen çok haklısınız. Monster'da ısrar etmemin sebebi Recep ve Ali abilerin de incelemiş olmaları. O yüzden çok beğenmiştim. MSI'a nazaran daha yüksek dmran çözünürlüğü ve masaüstü işlemcisi yüzünden stoklara girmesini bekleyeceğim gibi gözüküyor

Genelde 15 gün iade garantisi oluyor cihazlarda. Aldığınız zaman sevmediğiniz özellik olursa iade edebilirsiniz. Siz gene de alacağınız yere bir sorun. Sonra sıkıntı çıkmasın. :)

Genelde 15 gün iade garantisi oluyor cihazlarda. Aldığınız zaman sevmediğiniz özellik olursa iade edebilirsiniz. Siz gene de alacağınız yere bir sorun. Sonra sıkıntı çıkmasın. :)
Monster'in kendi sitesinden sipariş vereceğim. Beğenmezsem eğer iade ederim.

Yardım ettiğiniz için, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. [emoji4]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00