MSI GE73VR Raider 7RE-084XTR alınır mı?

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Bir önceki başlığımda ASUS ROG GL703VM-GC035 modeli ile ilgili bilgi almak istemiştim fakat cihazın kasa ve panel kalitesinden emin olamadığım için GE73VR modeline yöneldim. Bu başlık altında da tekrar belirteyim; cihaz genel olarak Photoshop, Dreamweaver, Visual Studio Code, illustrator ve ihtiyaç olduğunda nadiren after effects gibi programlar çalıştıracak.

Benim hedef aldığım tam model GE73VR Raider 7RE-084XTR idi.
Bu model birkaç sitede 8000 TL civarında bulunabiliyor ancak az önce Vatan Bilgisayar'da bir GE73VR modeline rastladım. Fiyatı 7.294 TL. Ayrıca Windows 10 ile geliyor. Aşağıda benim hedeflediğim ürünün ve Vatan Bilgisayar'daki ürünün linkini paylaşıyorum. Acaba aralarındaki tek fark RAM kapasitesi mi? Eğer tek fark RAM kapasitesi ise 16 GB RAM şu an benim için yeterli. Tabii ki daha sonra 32 GB'a yükseltme imkanı da olacaktır. Kontrol eden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ayrıca Vatan Bilgisayar yorumlarında tuhaf bir şekilde 2 kişide tuşun yerinden çıkması gibi bir şikayet gördüm. Bu seride bu problem sık yaşanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki modelin modelin tüm özellikleri birebir aynı. Aralarındaki tek fark 7RE-085TR versiyonunda 16GB sistem belleği olması. 32GB'a yükseltme şansın her zaman var.

Sadece RAM gibi görünüyor başka bir fark göremedim. Tabii ki alınır ama MSI biraz tuzludur. Aynı özelliklerde daha düşük başka modeller de bulabilirsiniz bunu unutmayın.
PC aldığım zaman bunun 15 inc olanını almayı planlıyorum ben de.
Şu an ben de MSI model bir PC kullanıyorum ama ilk defa böyle bir yorum gördüm.
Bakın Hepsiburada'da daha fazla düşmüş.

Sadece RAM gibi görünüyor başka bir fark göremedim. Tabii ki alınır ama MSI biraz tuzludur. Aynı özelliklerde daha düşük başka modeller de bulabilirsiniz bunu unutmayın.
PC aldığım zaman bunun 15 inc olanını almayı planlıyorum ben de.
Şu an ben de MSI model bir PC kullanıyorum ama ilk defa böyle bir yorum gördüm.
Bakın Hepsiburada'da daha fazla düşmüş.

Hocam 17 inç olması benim için önemliydi ben de şu an MSI GX70 kullanıyorum fakat miadını doldurdu. Hepsiburada'daki kampanyayı görmemiştim Vatan Bilgisayar da fiyatı sabah yükseltmiş zaten. Görür görmez verdiğiniz linkten sipariş verdim teşekkürler :)

Son düzenleme:
Hocam 17 inç olması benim için önemliydi ben de şu an MSI GX70 kullanıyorum fakat miadını doldurdu. Hepsiburada'daki kampanyayı görmemiştim Vatan Bilgisayar da fiyatı sabah yükseltmiş zaten. Görür görmez verdiğiniz linkten sipariş verdim teşekkürler :)

İncelemenizi bekliyoruz hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı