MSI GE73VR Raider Alınır mı?

Semih_Celik

Decapat
Merhabalar arkadaşlar.
Forumda çok yeniyim ama uzun süreden beri bütün paylaşımlarınızı tavsiyelerinizi takip ederek buralara kadar geldim. Başta hiç bir fikrim olmamasına rağmen şu anda Gaming Laptoplarla ilgili sizlerin sayesinde çok fazla bilgi edindim. Başta Acer Predator 17 almakta kararlıydım. Ancak çoğu kişinin yorumu üzerine MSI seçmeye karar verdim. Şimdi gelelim soruma; öncelikle bilmenizi isterim ki şu anda Amerika'dayım ve eylülde döneceğim. Bu sebepten dolayı kendime bir bilgisayar almak istiyorum. Türkiye'ye kıyasla burada work and travel olarak kazancımla beraber bilgisayarlar bana cok ucuz geliyor. Fakat cok fazla ağır bir bütçede ayırabilmem mümkün değil. Bunların içerisinde aradığım kriterleri eledim ve aradığım özellikleri aşağıda belirttim.
  • GTX 1070 8 GB
  • 17 inch
  • 16 GB RAM
Bu şekilde Amazon'da ya da bir yerde arattığımda Amazon'da 2 adet bilgisayar karşıma çıkıyor. Fiyatları tam alınabilecek durumda fakat birinde 512 SSD var iken diğerinde 256 SSD + 1 TB HDD var.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

512 SSD yeterli olur mu? İleride sıkıntı yaşar mıyım? Sonuçta ileriye dönük bir bilgisayar alıyorum. Uzun süre kullanmak istiyorum.

Fiyat aralığı olarak 1400-1700 dolar arası bir bilgisayar düşünüyorum. 17 inch olup da farklı bir MSI önerebilecek olacak var ise yine de tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim.
İyi forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım ve donanım olarak birebir benzer iki model. 512GB SSD'nin yeterli olup olmadığına ihtiyaçlarınız karar verecektir. Eğer bolca oyun yüklerseniz kısa süre sonra dolar ve ileride sıkıntı yaşarsınız. Bu yüzen depolama alanı daha fazla olan 256GB SSD + 1TB HDD kombinasyonuna yönelin.

Merhabalar arkadaşlar.
Forumda çok yeniyim ama uzun süreden beri bütün paylaşımlarınızı tavsiyelerinizi takip ederek buralara kadar geldim. Başta hiç bir fikrim olmamasına rağmen şu anda Gaming Laptoplarla ilgili sizlerin sayesinde çok fazla bilgi edindim. Başta Acer Predator 17 almakta kararlıydım. Ancak çoğu kişinin yorumu üzerine MSI seçmeye karar verdim. Şimdi gelelim soruma; öncelikle bilmenizi isterim ki şu anda Amerika'dayım ve eylülde döneceğim. Bu sebepten dolayı kendime bir bilgisayar almak istiyorum. Türkiye'ye kıyasla burada work and travel olarak kazancımla beraber bilgisayarlar bana cok ucuz geliyor. Fakat cok fazla ağır bir bütçede ayırabilmem mümkün değil. Bunların içerisinde aradığım kriterleri eledim ve aradığım özellikleri aşağıda belirttim.
  • GTX 1070 8 GB
  • 17 inch
  • 16 GB RAM
Bu şekilde Amazon'da ya da bir yerde arattığımda Amazon'da 2 adet bilgisayar karşıma çıkıyor. Fiyatları tam alınabilecek durumda fakat birinde 512 SSD var iken diğerinde 256 SSD + 1 TB HDD var.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

512 SSD yeterli olur mu? İleride sıkıntı yaşar mıyım? Sonuçta ileriye dönük bir bilgisayar alıyorum. Uzun süre kullanmak istiyorum.

Fiyat aralığı olarak 1400-1700 dolar arası bir bilgisayar düşünüyorum. 17 inch olup da farklı bir MSI önerebilecek olacak var ise yine de tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim.
İyi forumlar
Yerinizde olsam 256GB SSD ve 1TB HDD olanı seçerdim. Dediğiniz gibi ileriye dönük olması için. Oynayacağınız oyun sayısının fazla olduğunu düşünerek ele alıyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Anladığım kadarıyla güzel bir bilgisayar seçtiğimi düşünüyorum.

İyi forumlar
Arkadaşlar linkini paylaştığım birinci linkteki bilgisayarın linkine tıklıyorum fakat 15.6 cıkıyor 17.3 inch seceneğini seçiyorum özellikler doğru ama başlık yanlış acaba nerede hata var. Amazon yetkilileriyle iletişime geçebilme ihtimalim varmı telefon numaraları e posta ile herhangi bir şekilde

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı