MSI GE75 Raider 10SFS-041TR alınır mı?

Bir süredir laptopları takip edemedim, hangi yeni modeller var bilmiyorum. Ama aklımda kalanları yazayım. MSI GS serisi çok güzeldir fakat çok pahalıdır. ASUS'un ROG serisinden AMD işlemcili yeni laptopları güzeldir. Yeni GE76 modelleri güzeldir fakat hem pahalıdır hem de benim için tipleri çok güzel değildir.
Bu bütçede ASUS ve MSI iyidir.

Bende öyle düşünüyorum ASUS'unda bazı modelleri yok değil aklımda peki GittiGidiyor'dan alabilir miyim sence bu laptopu yoksa fiziksel mağazalarımı araştırmalıyım?
Bir süredir laptopları takip edemedim, hangi yeni modeller var bilmiyorum. Ama aklımda kalanları yazayım. MSI GS serisi çok güzeldir fakat çok pahalıdır. ASUS'un ROG serisinden AMD işlemcili yeni laptopları güzeldir. Yeni GE76 modelleri güzeldir fakat hem pahalıdır hem de benim için tipleri çok güzel değildir.
Bu bütçede ASUS ve MSI iyidir.

Peki GittiGidiyor'dan alınabilir mi sizce bu model yoksa fiziksel mağazalara mı bakmalıyım?
Mesaj gitmedi sandım spam oldu yeniyim biraz kusura bakma.

Bende öyle düşünüyorum ASUS'unda bazı modelleri yok değil aklımda peki GittiGidiyor'dan alabilir miyim sence bu laptopu yoksa fiziksel mağazalarımı araştırmalıyım?

Peki GittiGidiyor'dan alınabilir mi sizce bu model yoksa fiziksel mağazalara mı bakmalıyım?
Gittigidiyor'dan uzak dur. Alacaksan Amazon veya Hepsiburada. Fiziksel mağzalarda bu modelleri bulamazsın.

Bu fiyata bu laptop alınmaz. Güzel cihaz ama ederi bu değil. İşlemci 6 çekirdek ve 10. nesil. Ekran kartı güzel ama Rtx 30 serisi çıktı ve indirim günlerinde 11. Nesil 8 çekirdek + rtx 3070 max-p cihazlar 20bine satılıyor. Daha ucuz 3070li laptoplar var ama performanslari kısık olduğu için onları önermiyorum.

Bu cihazı alabilirsiniz hem de fiyat olarak çok iyi. İndirim takip ederseniz bir kaç model daha onerebilirim ancak 20bin liraya falan ancak düşer.

Bu fiyata bu laptop alınmaz. Güzel cihaz ama ederi bu değil. İşlemci 6 çekirdek ve 10. nesil. Ekran kartı güzel ama RTX 30 serisi çıktı ve indirim günlerinde 11. nesil 8 çekirdek + RTX 3070 Max-P cihazlar 20bine satılıyor. Daha ucuz 3070'li laptoplar var ama performanslari kısık olduğu için onları önermiyorum.

Bu cihazı alabilirsiniz hem de fiyat olarak çok iyi. İndirim takip ederseniz birkaç model daha onerebilirim ancak 20bin liraya falan ancak düşer.

RTX2080 3060'dan daha performanslı diye biliyorum ayrıca ben o laptopu RAM ve SSD ekleyerek 18k ya getiririm muhtemelen🙂 yine de araştıracağım. Teşekkür ederim öneriniz için.
Peki MSI GE75 Raider'ı nereden almalıyım sizce alacak olursam? Amazon ve Hepsiburada'da yok GittiGidiyor EPttAVM'de falan var sizce güvenilir midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı