MSI GeForce GTX 1070 QuickSilver 8G OC İncelemesi

Bugün sizlere 1 aydır kullandığım ekran kartım hakkındaki görüşlerimi belirteceğim. İlk olarak sistem özelliklerim bu şekilde:

• İşlemci: Intel Core i5 7500
  • Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1070 Quick Silver 8GB
  • Anakart: MSI B250M Bazooka
  • RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB 2400 MHz DDR4
  • HDD: WD 1TB Blue 7200RPM 64MB Cache
  • PSU: Cooler Master MasterWatt 600W 80+
  • Kasa: Dark Sentinel

Biliyorum ilk baktığınızda size yetersiz gözüktü, bence de öyle. Çünkü tüm parçaları RX 580 için seçmiştim. MSI geri ödeme kampanyası+Hepsiburada KDV indirimi denk gelince 1070 aldım. Sonuç olarak sistemim bu şekilde.

Darboğaz konusuna gelir isek Full HD çözünürlükte tek drop yediğim oyun Watch Dogs 2. Onun dışındaki oyunlarda bazı sahneler hariç pek bir darboğaz söz konusu değil. DSR ile 2K'ya aldığımda ise 0 darboğaz ile oynayabiliyorum. Kartın tasarımı çok güzel. 1080p ve 1440p'de performans müthiş. Gerçekten verdiğim parayı hak ediyor. Isı konusunda da gerçekten serin bir kart. Oyun testlerine zaten internetten, benden daha güvenilir kaynaklardan ulaşabileceğiniz için onları pas geçiyorum. Almanızı cidden tavsiye edeceğim bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı