Elektronik MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 15.695 TL

Asus tuf 3080ti mi bu mu sizce?
 
Kargoda hocam yarın gelecek muhtemelen. Gelince fotoğrafını atarım. İnşallah CW çıkmaz.
Bende görmedim görseydim net sipariş verirdim. Ventus 3x serisi tasarım olarak çok daha hoşuma gidiyor. Ama bu fiyata Gaming X kaçırmazdım. Bugüne kadar sıfır kartlarda hiç problem yaşamadım Almanya Amazon sanırım satıcı iyi yapmışsınız hayırlı olsun.

Coilwhine da RTX 2070 aldığım da yaşamıştım oda PSU'dan geliyormuş. PSU değişince absürt oyunlarda lobide fps 5-10K olunca azıcık vızıldar oda her kartta vardır. Zamanlar kart çalıştıkça geçiyor çoğu ona takılma bile.
 
Bende görmedim görseydim net sipariş verirdim. Ventus 3X serisi tasarım olarak çok daha hoşuma gidiyor. Ama bu fiyata Gaming X kaçırmazdım. Bugüne kadar sıfır kartlarda hiç problem yaşamadım Almanya Amazon sanırım satıcı iyi yapmışsınız hayırlı olsun.

Coilwhine da RTX 2070 aldığım da yaşamıştım oda PSU'dan geliyormuş. PSU değişince absürt oyunlarda lobide FPS 5-10K olunca azıcık vızıldar oda her kartta vardır. Zamanlar kart çalıştıkça geçiyor çoğu ona takılma bile.

Hocam bahsettiğim model RX 7900 XT. :) Ben Sapphire Pulse RX 7900 XT aldıktan sonra bu ürün indirime girdi. Önceki mesajda bunu konuşmuştuk konuşmalar karıştı biraz. :D
 

Dosya Ekleri

  • 2.png
    2.png
    119,7 KB · Görüntüleme: 50

Yeni konular

Geri
Yukarı