MSI GF63 9SCXR-618XTR alınır mı?

ferhatr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, tam Monster almaya karar vermişken bu bilgisayar karşıma çıktı sizce alınır mı? Monster hakkında yüzlerce şikayet okudum. Özellikle kasa, menteşe ve ekranda sıkıntı yaşayıp servise defalarca yollamak zorunda kalan kişileri görünce Monster'dan soğudum.
Genellikle ders amaçlı kullanacağım ve ara sıra oyun oynayacağım nadiren. Bana yardımcı olur musunuz?

10. nesil intel işlemcili, yenilenmiş 1650 ekran kartlı ve 144HZ panelli Monster almak varken şahsen bu MSI'yı almazdım. Bir ara kardeşimde MSI GL63 vardı. Kasa kalitesini beğenmemiştim. Üst modeller hariç MSI'ın da Monster'dan ve diğerlerinden farkı yok.

Ayrıca menteşesi kırılmayan laptop yok ki. Çünkü neredeyse hepsinin menteşesini tutan vidalar incecik plastiğe gömülü.

Ek olarak Monster'ın servisini kötüleyen görmedim.

Aynı ürünü kullanıyorum. Çok memnunum. Bana göre büyük bir eksiklik değil ama bilgisayarda bir tane fan bulunuyor. Aynı seviyedeki farklı dizüstü bilgisayarlara göre sıcaklık değerleri çok farklı değil ama iki adet fan olsaydı yine de iyi olurdu. Aynı fiyata 10. nesil işlemcili ürünler bulunuyor. Bence o ürünlere de bakabilirsiniz. Bu ürüne bir bakın derim;

Bu ürüne bir bakın derim;

Güzel bir laptopa benziyor ama ince olduğundan soğutma performansı iyi olmaz. Ya da fanı, sistemi soğutmak için çok sesli çalışır. Veya çok ısınmasın diye ekran kartı ve işlemcinin çekirdek frekansını düşürmüş olabilirler.
Oyun için iyi değil belki ama gündelik işler için çok güzel bir laptop.

10. nesil intel işlemcili, yenilenmiş 1650 ekran kartlı ve 144HZ panelli Monster almak varken şahsen bu MSI'yı almazdım. Bir ara kardeşimde MSI GL63 vardı. Kasa kalitesini beğenmemiştim. Üst modeller hariç MSI'ın da Monster'dan ve diğerlerinden farkı yok.

Ayrıca menteşesi kırılmayan laptop yok ki. Çünkü neredeyse hepsinin menteşesini tutan vidalar incecik plastiğe gömülü.

Ek olarak Monster'ın servisini kötüleyen görmedim.
Dediğim gibi monsterdan yana tek korkum birkaç ay geçtikten sonra donanımsal sorunlar yaşamak. Herkes yaşayabilir tabiiki ama uzaktan eğitim gorecegim icin servisle uğraşmak istemedim sadece, monster ile çok çok arasında kaldım maalesef sizin monster kullanan tanıdıklarınız var mı ?
Aynı ürünü kullanıyorum. Çok memnunum. Bana göre büyük bir eksiklik değil ama bilgisayarda bir tane fan bulunuyor. Aynı seviyedeki farklı dizüstü bilgisayarlara göre sıcaklık değerleri çok farklı değil ama iki adet fan olsaydı yine de iyi olurdu. Aynı fiyata 10. nesil işlemcili ürünler bulunuyor. Bence o ürünlere de bakabilirsiniz. Bu ürüne bir bakın derim;

Teşekkür ederim. Başlıktaki MSI'ı ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba? Siz tavsiye eder misiniz herhangi bir sorun yaşadınız mı

Dediğim gibi monsterdan yana tek korkum birkaç ay geçtikten sonra donanımsal sorunlar yaşamak. Herkes yaşayabilir tabiiki ama uzaktan eğitim gorecegim icin servisle uğraşmak istemedim sadece, monster ile çok çok arasında kaldım maalesef sizin monster kullanan tanıdıklarınız var mı ?
Kardeşimin arkadaşı 2 yıl önce almıştı hala kullanıyor, memnun.

Menteşe sorununu önlemek için kapağı dikkatli açıp kapatın ve olabildiğince esnetmemeye bakın.

Kardeşimin arkadaşı 2 yıl önce almıştı hala kullanıyor, memnun.

Menteşe sorununu önlemek için kapağı dikkatli açıp kapatın ve olabildiğince esnetmemeye bakın.
Peki ekranda meydana gelen sorunlarda kullanıcı hatası demeleri ve bundan ücret istemeleri gibi bir olay olabilir mi ben düzgün kullandığım sürece. Çünkü çoğu kiside 4 5 ay sonra ekranda değişik sorunlar oluşmuş.
Laptop kullanan arkadaşlarımın hepsi Monster hiç bir sorun yaşayan görmedim. Yaşayan da teknik servis ile ilgili olmuyor. Monster iyidir kafanızda kuşku olmadan alabilirsiniz, güvenin bana hem daha iyi ve daha ucuz.
Yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim tekrardan monstera kanım ısındı.

Peki ekranda meydana gelen sorunlarda kullanıcı hatası demeleri ve bundan ücret istemeleri gibi bir olay olabilir mi ben düzgün kullandığım sürece. Çünkü çoğu kiside 4 5 ay sonra ekranda değişik sorunlar oluşmuş.
Tüm firmaların servis süreci sizin ürününüzle ilgilenen elemanın keyfine bağlı bir durum, yani şans.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı