MSI GF63 alınır mı?

wasp61

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ara sıra CS:GO tarzı oyunlar oynayabileceğim ve aynı zamanda drone ile çekilmiş görüntüleri işleyebileceğim günlük kullanımda da ergonomik olan bir laptop almayı düşünüyorum. Üst düzey oyunlar oynayan yeni oyunları sürekli oynayan birisi değilim, genelde CS:GO oynarım, belki PUBG :) Sizce bu bilgisayar nasıldır? Fiyatı vergi iadesinden sonra 5000 TL'ye geliyor. Türkiye'de MSI'ın garanti durumu nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop gayet iyi. Belirttiğiniz işleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Vergi iadesi nasıl oluyor bu arada?
Polonya'dan fiziksel alımlar için geçerli bu iade, onu soruyorsanız anlatabilirim. Ayıca sanırsam GF serisinde tek fan çıkışı olduğu için ısınma sorun olabiliyormuş o yüzden içim daha rahat etsin diye GP serisi almayı düşünüyorum : MSI GP63 Leopard 8RE-403XPL - 240GB M.2 + 1TB HDD | 16GB | cena, raty - sklep Komputronik.pl

Sizce ASUS ROG serisi nasıl ? ASUS TUF Gaming FX505GE-AL388 - 240GB M.2 + 1TB HDD | 16GB | cena, raty - sklep Komputronik.pl

Ya da GV serisi ? MSI GV72 8RD-046XPL - 240GB SSD | 16GB | cena, raty - sklep Komputronik.pl

GV serisi en ekonomik olan seri. GP63 1060'lı model en iyi tercih olacaktır, tabi ki parası da artıyor ona göre.
ROG serisi de ünlü bir seri, hangi modeller var aklınızda? Ben Asus Türkiye servisinden hiç memnun kalmadığım için önermiyorum kimseye.

GV serisi en ekonomik olan seri. GP63 1060'lı model en iyi tercih olacaktır, tabi ki parası da artıyor ona göre.
ROG serisi de ünlü bir seri, hangi modeller var aklınızda? Ben Asus Türkiye servisinden hiç memnun kalmadığım için önermiyorum kimseye.
Sanırım GP63 ve GV72 arasinda kaldim fiyat farki 800 ₺ civarında GV63 daha pahalı. GV72 beni çekiyor ekranı büyük falan ama sanırım stok sorunu var o bakımdan satın alamayacağım, GP63 ağır basıyor şu anda. Asustan vazgeçtim gibi, msi daha kaliteli duruyor. Uluslararası garanti konusunda bir bilginiz var mıdır ?

Sanırım GP63 ve GV72 arasinda kaldim fiyat farki 800 ₺ civarında GV63 daha pahalı. GV72 beni çekiyor ekranı büyük falan ama sanırım stok sorunu var o bakımdan satın alamayacağım, GP63 ağır basıyor şu anda. Asustan vazgeçtim gibi, msi daha kaliteli duruyor. Uluslararası garanti konusunda bir bilginiz var mıdır ?
Mantıklı karar, GPU bakımından azımsanamayacak fark var.
Daha önce yurtdışından notebook aldım,Türkiye'ye getirdim. Müşteri hizmetlerinde önce garantimin olmadığını söylediler, sonra 1 yıl uluslararası garantimin olduğunu söylemişlerdi. Ürünün kodunu buradaki MSI Türkiye'ye yollayıp garantinin olup olmayacağını sormanı öneririm.

Mantıklı karar, GPU bakımından azımsanamayacak fark var.
Daha önce yurtdışından notebook aldım,Türkiye'ye getirdim. Müşteri hizmetlerinde önce garantimin olmadığını söylediler, sonra 1 yıl uluslararası garantimin olduğunu söylemişlerdi. Ürünün kodunu buradaki MSI Türkiye'ye yollayıp garantinin olup olmayacağını sormanı öneririm.
Arar sorarim çok teşekkür ederim bilgiler için :) aklima takildi sorayim, sizce ara sira oyun oynayan ben için haftasonlari falan oynarim yani, GP serisi aşırı kacar mi ? Yoksa başka önerebileceğiniz msi serisi var mıdır?

Yani durumu şöyle açıklayabilirim, sadece oyun olarak bakmamalısınız bu duruma. Daha iyi bir soğutma işlemciyi daha verimli kullanabilmeyi sağlayacaktır. Kullanım ömrü ve alanı artacaktır.

GTX 1060 ise yavaş yavaş orta seviye bir ekran kartına evriliyor (Öyle üst düzey değil). Yani notebook aldığınızda donanım değiştiremeyeceğinizi varsayarsak, en azından oyunlarda 60FPS garantilemenizin iyi olacağını düşünüyorum.
GS stealth ürünleri tercih edebilirsiniz, ince, küçük, zarif fakat soğutmadan dolayı termal sınırlara takılacaktır. Buyrun buradan serilerin önizlemesine bakıp daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu arada alacağınız ürünün ''Refurbished'' olmamasına dikkat edin.

Yani durumu şöyle açıklayabilirim, sadece oyun olarak bakmamalısınız bu duruma. Daha iyi bir soğutma işlemciyi daha verimli kullanabilmeyi sağlayacaktır. Kullanım ömrü ve alanı artacaktır.

GTX 1060 ise yavaş yavaş orta seviye bir ekran kartına evriliyor (Öyle üst düzey değil). Yani notebook aldığınızda donanım değiştiremeyeceğinizi varsayarsak, en azından oyunlarda 60FPS garantilemenizin iyi olacağını düşünüyorum.
GS stealth ürünleri tercih edebilirsiniz, ince, küçük, zarif fakat soğutmadan dolayı termal sınırlara takılacaktır. Buyrun buradan serilerin önizlemesine bakıp daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu arada alacağınız ürünün ''Refurbished'' olmamasına dikkat edin.
Dediğiniz şey çok mantıklı benim için en iyisi GP serisi kaldı ki o bile biraz fazla benim için ama olsun ömrü uzun olsun :) GS serisine baktım fiyatları bütçemi aşıyor. Evet bahsettiginiz refurbished “outlet offerta” diye geciyor sitede onlar belirtilmiş yanlış anlamadiysam, fiyatlarida neredeyse %40 daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı