MSI GF63 Thin 10SCSR vs Monster Abra A5 v15.8

ucanayi2

Femtopat
Selamlar, yukarıdaki iki ürünü kullanan ve herhangi bir sorunla karşılaşan birileri varsa sesimi duyabilir mi? Teşekkürler.
Bir de MSI laptoplarda ekstra ürün eklenirse garanti sıkıntısı yaşanıyor mu? ( Örneğin. İçine ikinci bir SSD ya da RAM'ı yükseltme gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI laptobu daha alalı bir gün oldu, çok kullanmayı da bilmiyorum acemiyim ama aşırı ısınma sorunu var. Fan hızını en yüksek ayara almama rağmen işlemci sıcaklığını 75'in altına düşüremedim

MSI laptobu daha alalı bir gün oldu, çok kullanmayı da bilmiyorum acemiyim ama aşırı ısınma sorunu var. Fan hızını en yüksek ayara almama rağmen işlemci sıcaklığını 75'in altına düşüremedim
Boşta mı? oyunda mı?
Selamlar, yukarıdaki iki ürünü kullanan ve herhangi bir sorunla karşılaşan birileri varsa sesimi duyabilir mi? Teşekkürler.
Bir de MSI laptoplarda ekstra ürün eklenirse garanti sıkıntısı yaşanıyor mu? ( Örneğin. İçine ikinci bir SSD ya da RAM'ı yükseltme gibi)
Monster'da i7 var.

Boşta fanlar çalışmıyor ve sıcaklık 40-50 arası değişiyor, oyunda ise (CS:GO ve F1 2020 yüksek ayarlarda) fan hızı en yüksek ayarlarda sıcaklık 75-80 derece seviyelerinde oynuyor.

İşlemci ise çok normal hatta tek fan olmasına rağmen 75-80 derece çok iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı