Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Mart 2021 #51 Dark Lord of the Sith dedi: Ben fotoğraf moduyla çektim bunları hocam, orada da ayar yaptım biraz. Ondandır. Genişletmek için tıkla... Nereden oluyor hocam o? Bir de ayarını nasıl yapıyoruz? İçimde olmayan sanatçı ruhu ortaya çıktı
Dark Lord of the Sith dedi: Ben fotoğraf moduyla çektim bunları hocam, orada da ayar yaptım biraz. Ondandır. Genişletmek için tıkla... Nereden oluyor hocam o? Bir de ayarını nasıl yapıyoruz? İçimde olmayan sanatçı ruhu ortaya çıktı
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 26 Mart 2021 #52 Turkish Kebab dedi: Nereden oluyor hocam o? Bir de ayarını nasıl yapıyoruz? İçimde olmayan sanatçı ruhu ortaya çıktı Genişletmek için tıkla... F6'ya bastığınız açılması lazım hocam.
Turkish Kebab dedi: Nereden oluyor hocam o? Bir de ayarını nasıl yapıyoruz? İçimde olmayan sanatçı ruhu ortaya çıktı Genişletmek için tıkla... F6'ya bastığınız açılması lazım hocam.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Mart 2021 #53 Dark Lord of the Sith dedi: F6'ya bastığınız açılması lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
Dark Lord of the Sith dedi: F6'ya bastığınız açılması lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 26 Mart 2021 #54 Biz bu konuşmayı yaparken dolar çoktan 8.13 olmuştu bile.