Turkish Kebab
Hectopat
- Makaleler
- 6
İki arada bir derede kaldım hocam gerçekten. En kötü zamanlardan sanırım laptop almak için. Aslında ilk masaüstü toplayacaktım stok sorunu yüzünden laptopa yöneldim. Sonum hayrolsun.O zaman bence de RAM eklemeyin hocam, boşuna yeni bilgisayarım bütçesinden kısmak olur bence. Yeni bilgisayardan sonra ekleyin derim ben.
RDR2'de çok güzel oyunmuş diyorlar, benimde oynayasım var
O zaman bence de RAM eklemeyin hocam, boşuna yeni bilgisayarım bütçesinden kısmak olur bence. Yeni bilgisayardan sonra ekleyin derim ben.
RDR2'de çok güzel oyunmuş diyorlar, benimde oynayasım var
Hocam konu açın, topluca tartışalım isterseniz, global olarak sıkıntı yetmiyormuş gibi ulusal olarak da ekonomi kötünün de kötüsüne yaklaşıyorİki arada bir derede kaldım hocam gerçekten. En kötü zamanlardan sanırım laptop almak için. Aslında ilk masaüstü toplayacaktım stok sorunu yüzünden laptopa yöneldim. Sonum hayrolsun.
RDR2'yi 350 saat oynadım PS4'te hocam, bir 350 saat daha oynarım. O kadar güzel.
Açayım hocam, mantıklı olur.Hocam konu açın topluca tartışalım isterseniz, global olarak sıkıntı yetmiyormuş gibi ulusal olarak da ekonomi kötünün de kötüsüne yaklaşıyor![]()
Bayılıyorum şu oyuna gerçekten ya, sanat eseri resmen.
Ne! Oldu mu o kadar, 8.02 idi öğlen. Kontrol ediyorum hemen.
Hocam sizce grafikleri iyi ayarlamış mıyım? Güzel gözüküyor mu?Açayım hocam, mantıklı olur.
Bayılıyorum şu oyuna gerçekten ya, sanat eseri resmen.
Hocam RDR 2'nin kötü gözükme ihtimali yokHocam sizce grafikleri iyi ayarlamış mıyım? Güzel gözüküyor mu? @KpY0s
Niyeyse bana bunlar daha güzel gibi geldi? Ya da fotoğraf konusunda acemiliğimdendir.Hocam RDR 2'nin kötü gözükme ihtimali yok. Ben PS4'te oynadığım için karıştıramadım onları, kendi çektiğim fotoğrafları atayım, onlardan karşılaştırın isterseniz.
Eki Görüntüle 942571Eki Görüntüle 942572Eki Görüntüle 942573Eki Görüntüle 942574Eki Görüntüle 942575Eki Görüntüle 942576Eki Görüntüle 942577Eki Görüntüle 942578
Ben fotoğraf moduyla çektim bunları hocam, orada da ayar yaptım biraz. Ondandır.Niyeyse bana bunlar daha güzel gibi geldi? Ya da fotoğraf konusunda acemiliğimdendir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.