MSI GF65 THIN vs Monster T7 v22.1

Bütçe
15-16K

Mavera1

Femtopat
Daha fazla  

-Monster Tulpar T7 v22.1​

-MSI GF65 Thin 10UE-045xtr
Bu 2 ürün arasında kaldım!
https://www.epey.com/laptop/karsila...10ue-045xtr_monster-tulpar-t7-v22-1/farklari/ karşılaştırmaları bu şekilde ve aciliyetim var genel anlamda çizim yapacağım ancak illaki oyunda oynarım. Kafamı karıştıran ekran kartı ve işlemci farkları Max-Q Max-P Monster da okuduğum çoğu yorum olumsuz kasa kalitesinden MSI'ın bu modelini de çok övmüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar yanlışınız var gibi. Thin serisinin 63 kodlu ürünlerinde tek 65 kodlu ürünlerde çift fan var. Bu yüzden ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum.

63

1622632540608.png
65

1622632619753.png

İncelemesini izledim sıcaklık değerleri gayet iyi ısınma sorunu nerede göremedim ben.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSİ GF65 Thin ısınma sorunlu. Monster çok daha iyi bir tercih olur.
Monster’ı çok övmüyorlar bu durum beni korkutuyor.
Fan olayı öyle.

T7 v22.1 daha kaliteli. O MSI modeline o kadar para verilmez. Nitro'da MUX yok. Hem T7 v22.1'in işlemcisi de daha iyi.

Bende öyle düşünüyorum şu anlık Monster'dan yana gibi tercihim.
Dostlar yanlışınız var gibi. Thin serisinin 63 kodlu ürünlerinde tek 65 kodlu ürünlerde çift fan var. Bu yüzden ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum.

63

Eki Görüntüle 1052494
65

Eki Görüntüle 1052498
Yine de hangi modeli önerirsiniz ?

Bu üründe de Max-Q ekran kartı var işlemci çizim programları için önemli diye düşünüyorum. Daha önce hep şirket bilgisayarlarından kullandım. Kendim evden çizim yapıp oyun da oynayabileceğim önerileriniz varsa, bunlara açığım.
Fan olayı öyle.

T7 v22.1 daha kaliteli. O MSI modeline o kadar para verilmez. Nitro'da MUX yok. Hem T7 v22.1'in işlemcisi de daha iyi.

Başka alternatif önerileriniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Bende öyle düşünüyorum şu anlık Monster'dan yana gibi tercihim.

Yine de hangi modeli önerirsiniz ?

Bu üründe de Max-Q ekran kartı var işlemci çizim programları için önemli diye düşünüyorum. Daha önce hep şirket bilgisayarlarından kullandım. Kendim evden çizim yapıp oyun da oynayabileceğim önerileriniz varsa, bunlara açığım.

Başka alternatif önerileriniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Hocam msi gayet iyi duruyor. Yukarıdaki arkadaşlar forumdan gördüklerini kopyala yapıştır yapmışlar. Thin serisinin alt modellerinde (1650 gibi) tek fan bulunuyor. Ama bu modelde videoda da gördüğünüz gibi çift fan mevcut. Ben msi öneririm.

Bu cihaz Monster'in alınabilir nadir cihazlarındandır gayet sağlam bir cihaz. MSİ ile karşılaştırırsak MSİ 15.6 inç 144 hz 1080p ekrana sahipken, Monster 17.3 inç 1440p 165 hz ekrana sahip. Monster'da Mux Switch varken MSİ'de yok. Monster'ın işlemcisi de MSİ'ye göre daha iyi. MSİ'nin o parayı hak ettiğini düşünmüyorum Monster çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı