Merhaba arkadaşlar, MSI katana GF76 11UC kullanıyorum. Bilgisayarı FreeDOS olarak aldım ve Linux kurdum bugün Linux'tan Windows'a geçmeye çalışırken bir hata ile karşılaştım. Hiçbir sürücü bulunamadı depolama sürücüsü edinmek için sürücü yükleye tıklayın yazıyor. Sanırım sorunun sebebi işletim sistemim Linux iken disk türü ext4'tü bu sebeple Windows kurulumu esnasında diski görmüyor ama emin değilim, ne yapmalıyım?
hocam kurulum yaparken disk ekranında shift + f10 yapın cmd açılacaktır diskpart yazıp bekleyin ardından list disk yapıp diskiniz çıkıp çıkmadığını söyleyin
hocam kurulum yaparken disk ekranında shift + f10 yapın cmd açılacaktır diskpart yazıp bekleyin ardından list disk yapıp diskiniz çıkıp çıkmadığını söyleyin
11. Nesil Intel Tiger Lake laptoplarda Windows kurulumunda hiçbir sürücü bulunamadı hatasını çözüyoruz. 11. Nesil Intel Tiger Lake iÅlemcili yeni bir
11. Nesil Intel Tiger Lake laptoplarda Windows kurulumunda hiçbir sürücü bulunamadı hatasını çözüyoruz. 11. Nesil Intel Tiger Lake iÅlemcili yeni bir
Hocam o zaman geçmiş olsun ya SSD bozuldu yada kablosu çıktı dün bende kurulum yaptım NTFS olmadığı için hata veriyordu bu şekilde hallediyordum çünkü ext4 diski bile görüyordu