Çözüldü MSI GF76 11UC Windows kurarken diski görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullahİshak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MSI katana GF76 11UC kullanıyorum. Bilgisayarı FreeDOS olarak aldım ve Linux kurdum bugün Linux'tan Windows'a geçmeye çalışırken bir hata ile karşılaştım. Hiçbir sürücü bulunamadı depolama sürücüsü edinmek için sürücü yükleye tıklayın yazıyor. Sanırım sorunun sebebi işletim sistemim Linux iken disk türü ext4'tü bu sebeple Windows kurulumu esnasında diski görmüyor ama emin değilim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam kurulum yaparken disk ekranında shift + f10 yapın cmd açılacaktır diskpart yazıp bekleyin ardından list disk yapıp diskiniz çıkıp çıkmadığını söyleyin
cfc53593-9fc3-42e3-a43d-7dd0f278fb5e.jpg

Hocam merhaba dediğinizi yaptığımda sonuç böyle oldu.

Son düzenleme:
6fa4ddb0-8e62-4e0c-a253-74ccbaad54c9.jpg

hocam nasıl çalıştıracağım?

Hocam şuan başka bi pc yada otg kablosuyla telefondan benim dediğim videodaki dosyayı indirebilirmisiniz (Kurulum flashına)

Çünkü bende win kurarken aynısı olmuştu

Şimdi sizin dediğinizi deneyeceğim ben win 8.1 kuruyorum o sebeple 2. plana attım

hocam boşluk bırakarak list disk
Hocam deniyorum şimdi

hocam boşluk bırakarak list disk
41fa707e-c7e9-411f-aca5-563b4686e9fe.jpg

Maalesef ssd'yi görmüyor hocam

Hocam şuan başka bi pc yada otg kablosuyla telefondan benim dediğim videodaki dosyayı indirebilirmisiniz (Kurulum flashına)

Çünkü bende win kurarken aynısı olmuştu

Hocam indirdim ve denedim fakat olmadı ben Windows 8.1 kurmaya çalışıyorum belkide oyüzdendir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı