Çözüldü MSI GF76 11UC Windows kurarken diski görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullahİshak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MSI katana GF76 11UC kullanıyorum. Bilgisayarı FreeDOS olarak aldım ve Linux kurdum bugün Linux'tan Windows'a geçmeye çalışırken bir hata ile karşılaştım. Hiçbir sürücü bulunamadı depolama sürücüsü edinmek için sürücü yükleye tıklayın yazıyor. Sanırım sorunun sebebi işletim sistemim Linux iken disk türü ext4'tü bu sebeple Windows kurulumu esnasında diski görmüyor ama emin değilim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
windowsu kuramadım ayar yüzünden?
Çoğu durumda default ayarlar sıkıntı yaratmıyor, bu güne kadar hep default ayarlarla kurdum UEFI ayarı dışında.
Zaten kendisi FAT32 olarak ayarlamıyor muydu formatını, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sırf meraktan ISO indireceğim.

a17aa547-867d-4b33-9324-6a7308a3a50f.jpg

Diski nasıl NTFS yaparım

Çoğu durumda default ayarlar sıkıntı yaratmıyor, bu güne kadar hep default ayarlarla kurdum UEFI ayarı dışında.
Zaten kendisi FAT32 olarak ayarlamıyor muydu formatını, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sırf meraktan ISO indireceğim.
Windows 11 FAT32 desteklemiyor NTFS desteklediği için bilgisayar hata veriyor mavi ekran ve kuramadım

Bütün diskleri ayrılmamış alan olarak formatlayın önce, ondan sonra ileri derseniz zaten kendi kendine biçimlendirecek.

Hocam zahmete girmeye gerek yok menüden doğru yapılıyor.
hocam bende olmadığı için yaptığım method'u söylüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı