Çözüldü MSI GF76 11UC Windows kurarken diski görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullahİshak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MSI katana GF76 11UC kullanıyorum. Bilgisayarı FreeDOS olarak aldım ve Linux kurdum bugün Linux'tan Windows'a geçmeye çalışırken bir hata ile karşılaştım. Hiçbir sürücü bulunamadı depolama sürücüsü edinmek için sürücü yükleye tıklayın yazıyor. Sanırım sorunun sebebi işletim sistemim Linux iken disk türü ext4'tü bu sebeple Windows kurulumu esnasında diski görmüyor ama emin değilim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam shift + f10 yazıp cmd yi açın diskpart yazın ardından list disk ve ekran resmi gönderin
997ef619-2042-439d-81a1-7e3ddca692b0.jpg

Format atarken çıkan disk biçimlendirme arayüzünden, yani siz cmd açtırmadan önceki alandan. DOS çağında gibi terminalle niye boğuşuyoruz.
hocam ben denedim çok olmadı

@Goodbye Blue Sky hocam eğer Windows 11 hatamın çözümünü biliyorsanız farklı bir konu açayım yardımcı olur musunuz?

Hocam mevzu sizlik muhtemelen öncesinde beceremediniz, şu anda yaptığınız şey arayüzdeki diski sil butonuyla aynı vazifeyi görüyor.

@Goodbye Blue Sky hocam eğer Windows 11 hatamın çözümünü biliyorsanız farklı bir konu açayım yardımcı olur musunuz?
Olur hocam aldığınız hatayı da bilmemekteyim şu anda orada anlarız.
Şu arkadaşa formatı atalım da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı